23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Små, innovative detaljer med stor betydning

Würth introducerer et nyt flexringgaffelnøglesæt med HeadStop og magnetisk ring – to innovative detaljer der er med til at effektivisere arbejdet på værkstedet

Vi kender det alle sammen – når ringgaffelnøglen glider ned over hovedet på bolten, eller når møtrikken midt i en opgave falder til gulvet med et bump – en lille ting men et kæmpe irritationsmoment, som desværre også koster værdifuld tid og betyder rigtig meget – specielt når man har en travl hverdag med mange opgaver.

Derfor har Würth udviklet og udstyret deres ringgaffelnøglesæt med både HeadStop og magnet. HeadStop-funktionen betyder, at ringen ikke kan glide ned over bolten, og magneten gør, at møtrikken holdes fast i ringen, når man arbejder. At man taber en møtrik eller at gaffelnøglen glider ned over en bolt kan virke som små bagateller, men på et marked, hvor konkurrencen er skarp, er det netop disse små forbedringer, der har afgørende betydning, når man ser på det store hele – på medarbejdernes effektivitet og resultatet på bundlinjen – og i den henseende gælder det gamle mundheld – hvad der er sparet, er tjent.

Godt rustet til en lang arbejdsdag
Ringgaffelnøglerne har en finfortandet ringskralde med 72 tænder, som gør ringskralden yderst robust, da den ’næste’ tand altid er ved at være i indgreb, hvilket bevirker, at brugeren kan arbejde effektivt, selv hvor der er begrænset plads. Desuden kan den fleksible ring på gaffelnøglen vinkles, så man opnår en bedre og mere ergonomisk korrekt arbejdsstilling uden at stå og vride og dreje i kroppen. Når det kun er en enkelt bolt, det drejer sig om, betyder det ikke så meget, men for professionelle fagfolk, der laver den samme bevægelse rigtig mange gange dagligt, har det fysiske arbejdsmiljø stor betydning både for deres velbefindende, deres arbejdsglæde og deres effektivitet, og på lang sigt betyder det desuden, at de ikke udsættes for samme nedslidning pga. gentagelsen af anatomisk forkerte bevægelser. De robuste ringgaffelnøgler ligger godt i hånden, og overfladen af krom-vanadium er meget hårdfør, så selv ved hårdhændet daglig omgang med værktøjet skaller den ikke af.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om flexringgaffelnøglesættet med HeadStop og magnetisk ring, er du velkommen til at kontakte produktansvarlig Peter Knauf på tlf. 79 32 33 27 eller via e-mail på adressen: peter.knauf@wuerth.dk.

Würth
Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal-, træ- byggebranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.047