23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Midt imellem og godt tilpas

Asger Johansen har valgt et frit arbejdsliv som enmandshær med egen virksomhed. Maskinvalget afspejler opgaverne, og senest er en ny JCB 8026 kommet til. Den placerer sig godt i forhold til de opgaver, der skal løses.

Siden Asger Johansen i 2001 tog eksamen som autoriseret kloakmester, har han haft jord-, kloak- og betonarbejde som sin hovedbeskæftigelse. Men før det havde han haft eget momsnummer i lang tid – siden 1990, da han som 19-årig etablerede sit enkeltmandsfirma i Høng på Vestsjælland. Selvstændigheden bliver en livsstil.
”Jeg er stadig ene mand i firmaet, og jeg har ikke planer om at blive større. Når jeg har opgaver, der er større, end jeg selv kan håndtere, lejer jeg kollega-firmaer ind som underentreprenører. Så kan jeg være stor eller lille efter behov, og den fleksibilitet er meget nyttig. Især i disse år, da tiderne ikke er helt så sikre som for få år siden”, siger Asger Johansen, der lægger vægt på, at hans underentreprenører er danske firmaer, der arbejder efter danske regler og forhold.

JCB maskine i mellemklassen
Asger Johansen har netop investeret i en JCB 8026 minigraver. Det er en helt ny model på markedet, og den er valgt, fordi den passer godt til den opgaveportefølje, firmaet i Høng har.
”Den er lidt større end en normal minigraver og har dermed større kapacitet. Samtidig er den mere brændstoføkonomisk end en rendegraver, som ofte ville være for stor en maskine til de opgaver, jeg løser. 8026’eren har en god mellemstørrelse, hvor jeg både får en god kapacitet og en god driftsøkonomi”, siger Asger Johansen.
Arbejdsopgaverne dækker hele spektret inden for jord-, beton- og kloakarbejde. I disse år udvikler opgaverne sig meget inden for kloakering i det åbne land, hvor der installeres bio-renseanlæg ved de enkelte ejendomme eller en samling af ejendomme, hvor der ikke er mulighed for at slutte til offentlig kloak.
”Jeg forventer, at opgaverne med kloakering i det åbne land kommer til at fylde meget i de kommende år. Arbejdet med at etablere bio-renseanlæg er først lige gået i gang, og med disse opgaver regner jeg også med at kunne hente arbejde længere væk end lokalområdet”, siger Asger Johansen.
Ud over JCB 8026 minigraveren råder hans firma over en JCB Micro-4CX rendegraver og en teleskoplæsser.

Yderligere information kan fås hos Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 70 10 12 14.

På billedet ses Asger Johansen (th) ved den nye JCB 8026 minigraver. Han er ledsaget af Lars Houlind fra Nicolaisen & Larsen i Benløse, som har leveret maskinen.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.094