23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye, kraftige LED-arbejdslamper effektiviserer arbejdet hos Nissan

Arbejdslamper har ofte et ubehageligt, skarpt lys og kaster skygger, der forstyrrer arbejdet. Jo kraftigere en lampe, der er brug for, jo mere generer lyset øjnene. Nissan i Haderslev har testet en nyudviklet motorrumslampe, der løser problemet.

Dårligt lys er ofte et problem for mekanikere, når de skal løse problemer i motorrummet og ved bilens inderskærme. Gennem de seneste fem måneder har Nissan i Haderslev testet en ny motorrumslampe for Würth – og fundet en optimal løsning på behovet for effektivt arbejdslys.

”LED-motorrumslampen fra Würth har en god lysstyrke og giver et rigtigt godt lys, der er rent og hvidt. Det giver gode arbejdsbetingelser på områder, hvor det traditionelt kan være vanskeligt at lokalisere problemerne,” siger Erling Platz, der er værkfører hos Nissan i Haderslev.

Samtidig har lampen et genopladeligt litiumbatteri, der sikrer lang batterilevetid, og det har medarbejderne hos Nissan sat pris på: ”Jeg sætter den som regel til opladning, når jeg går hjem, og så er den klar til brug næste morgen og giver godt lys en hel arbejdsdag. Det betyder, at man kan holde fokus på opgaven i stedet for at afbryde arbejdet for at gå på jagt efter en ny lampe”, fortsætter Erling Platz.

Udviklet til autobranchen
LED-motorrumslampen er specielt udviklet til at opfylde kravene til arbejdslamper i autobranchen, og dens robuste udformning gør den meget velegnet til værkstedet – den kan holde til en arbejdsdag, hvor der arbejdes effektivt, og tingene bliver brugt: ”Vi har ikke skånet den, og lampen kan tåle hårdhændet behandling. Og i modsætning til mange andre lamper bliver den ikke mat eller dårligere af at blive gjort ren”, siger Erling Platz.
Arbejdslampen indeholder den nyeste LED-teknologi, som både giver en meget behagelig og effektiv belysning, der spredes godt. Det er langt bedre for øjnene, og brugeren får bedre arbejdsbetingelser end med de traditionelle LED-arbejdslamper, der findes på markedet.

”LED-teknologien udvikler sig hurtigt, og med de nye lamper udnytter vi den seneste teknologi. Det er et område, hvor vi hele tiden har fokus på produktudvikling for at tilbyde vores kunder de bedst mulige produkter”, fortæller Torben From Jensen, der er produktansvarlig hos Würth.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Torben From Jensen, på tlf. 79 32 33 55.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047