23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facader i fokus

Langtidsholdbare løsninger til facader efterspørges i stigende grad i byggeriet. Derfor lancerer Alfix et nyt stærkt malingsprodukt – nemlig Alfix DuraDec cement.

Kolding virksomheden er kendt for en lang række af kvalitetsprodukter så som fliseklæbere, fugemasser og spartelmasser, der forhandles bredt i byggemarkeder og trælaster. Men som led i en ny produktstrategi, så er facader nu kommet i fokus som supplement til virksomhedens hidtidige sortiment, der overvejende har rettet sig mod løsninger til gulv- og flisekonstruktioner.

”Vores produktprogram blev i 2010 udvidet fra de klassiske Alfix løsninger til også at inkludere produkter til udendørs facader. Vi introducerede pudssortimentet Alfix DuraPuds, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Nu tager vi så endnu et skridt inden for væg og facader, og vi glæder os meget til at møde markedet med et nyt stærkt malingsprodukt: Alfix DuraDec cement”, siger Allan Nielsen – teknisk chef i Alfix.

Navnet DuraDec er en sammentrækning af de engelske ord durability og decoration og betyder således ”holdbar dekoration”. Produktet er velegnet til malerbehandling af mineralske underlag som eksempelvis tegl, letklinkerbeton, beton, puds mv. Malingen kan også anvendes på vandskuret murværk og produceres i 4 flotte farver: hvid, lysgrå, grå og ”skagengul”.

”Selvom mange malingsprodukter pr definition hører til malerfaget, så er netop cementbaseret maling bestemt ikke noget særsyn i murernes varebiler. Fordelen ved Alfix DuraDec cement er, at den er diffusionsåben, tillader underlaget at ånde og samtidigt beskytter facaden mod slagregn. Sammenlignet med gængse cementmalinger har DuraDec cement desuden en fremragende dækkeevne og skal kun tilsættes vand ved oprøring”, forklarer Allan Nielsen.

Den ovale blandespand er perfekt til oprøring af de 2 x 5 kg pulver maling. Man kan frit vælge om man vil røre 1-, eller 2 x 5 kg op ad gangen, og det gør Alfix DuraDec cement til en både brugervenlig og økonomisk facademaling.

Eftersom de fleste skandinaviske murere allerede kender Alfix sortimentet og den høje kvalitet, der følger med hvert eneste produkt, så er det virksomhedens klare forventning, at håndværkerne også vil tage godt imod de nye penselstrøg fra Kolding.


Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.063