23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Redesignet Vapometer 68-3000 EZ

Prøveopsætning på den halve tid

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere Vapometer 68-3000 EZ fra Thwing-Albert.

Et vapometer er et testbæger til bestemmelse af vanddamppermeabiliteten hos bl.a. specielle papirkvaliteter, polyætylen, byggematerialer, læder, vejrfast beklædning, vinyl, folie, laminater og andre tynde pladematerialer. Vanddampspermeabiliteteten er afgørende for om et materiale er fugttæt hvilket fx betyder at en emballage kan beskytte indholdet mod vanddamp.

Thwing-Albert har netop relanceret deres velkendte Vapometer med et nyt design der gør det nemmere at opsætte prøver i laboratoriet; for hvor den originale model brugte seks riflede skruer til at holde prøven på plads, slipper man nu for alle disse skruer!

Vapometer 68-3000 EZ består af et let aluminiumsbæger som har et mekanisk tætningssystem med to neoprenpakninger og en teflonforsegling der holder prøven på plads. Dette design forhindrer kantlækage, og forsegler hurtigt og sikkert prøven mellem pakningerne. I forhold til tidligere er opsætningstiden halveret hvorved operatøren sparer tid, og produktiviteten øges.

Testen foregår ved at der hældes enten vand eller et tørremiddel i bunden af beholderen (hvilket af de to afhænger af hvad produktet i sidste ende skal bruges til). Herefter forsegles prøven hurtigt mellem de to neoprenpakninger, og placeres i et prøvekammer der kontrollerer atmosfæren. Prøvens vægt registreres over en tidsperiode med forskellige intervaller hvorved damptabet eller dampforøgelsen måles. Bægrene inddeles i serier så det er nemt at holde styr på de forskellige prøver.

Vapometer 68-3000 EZ er 63,5 mm bredt og 50,8 mm dybt. Det overholder ASTM E96 og kan teste prøver der er op til 3 mm tykke. Bægrene kan bruges ved alle temperaturer eller relative fugtigheder.

Nøjagtige prøver til vapometret kan hurtigt forberedes med en cirkulær stålmatrice (Ø2.9375”) eller 240-7B Alfa Cutter.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047