23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lydsimulator på hjemmesiden

Knauf Danogips har udviklet et nyt program til hjemmesiden - en lydsimultator, hvor vi giver mulighed for test af lydreduktion ved udvalgte vægtyper for både indervægge og ydervægge, men også etagedækstyper.

Da vi ønsker fokus på korrekt valg af konstruktion fra start, har vi udviklet en ny lydsimultator til vores hjemmeside. Simultatoren blev lanceret i forbindelse med udgivelse af kundemagasinet Xpress - et kundemagasin, som vi udgiver to gange årligt. Xpress magasinet omhandlede denne gang netop temaet “LYD”, og de fleste artikler i nævnte kundemagasin beskriver gipspladers gode lydisolerende egenskaber, hvor også Knauf Silentboard blev fremhævet. Knauf Silentboard er en nyudviklet gipsplade med væsentlig forbedrede lydegenskaber specielt udviklet til biografer, teatre, musiklokaler, øvelokaler o.l.
I bladet bragte vi ligeledes artikel fra test- og rådgivningsvirksomheden DELTA, som udtalte sig om de udfordringer, der er i dansk byggeri mht. trinlyd- og luftlydsisolation.


Test af lydreduktion

I vores nye lydsimulator giver vi mulighed for at høre forskellen i lydtryksniveau. Her kan lydreduktion ved udvalgte vægtyper for både indervægge og ydervægge testes. Ved etagedæk beskriver vi trinlydsreduktion. I alle tre systemer illustrerer vi, hvilke støjkilder, der kan medføre støjproblemer.
Når den ønskede vægtype eller dæktype er valgt er det muligt at finde nærmere information og specifikationer om konstruktionen, idet der linkes over i vores vægtypedatabaser med nærmere oplysninger, principdetaljer og autocadtegninger.
Der skal dog tages forbehold for andre faktorer, som kan spille ind i konstruktionerne, hvorfor simulatoren kun skal ses som en vejledning.


Fokus - rigtig valg fra start
Med Knauf Danogips lydsimulator ønsker vi at sætte fokus på korrekt valg af konstruktion fra start i stedet for udbedring efterfølgende.
Test lydsimultatoren, som skal testes på en pc og helst med eksterne højttalere for at give det mest realistiske resultat.

Knauf Danogips Lydsimultator

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313

Send til en kollega

0.047