23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High tech design til toilettet: Skyl med blot et vink.

Nu får badeværelset et pift af trendy gadgets med Geberits nye berøringsfri betjenings-plade til toilettet.

Den strømlinede løsning, der er belønnet med IF Design Award, forener moderne LED-teknologi med stramme linjer og spejlblank overflade. Samtidig er fedtede fingre og bakterier fortid med den intelligente betjeningsplade.

Med sin spejlblanke overflade og millimetertynde plade giver nyheden Sigma80 til væghængte toiletter det sidste touch til badeværelsets lækre look. Samtidig får alle fans af godt grej en eks-tra overraskende oplevelse med en række intelligente funktioner.

Intelligent design
Hemmeligheden bag betjeningspladen er små LED-dioder, der nemt aktiveres uden berøring. Før blot hånden hen foran pladens lysfelter og vælg en af to skyllemængder. Dermed fremstår betjeningspladen fri for fedtede, der kan skæmme indtrykket i et ellers cool badeværelse.

Samtidig inviterer Sigma80 til at føre boligejerens personlige stil helt igennem på badeværelset. Lad eksempelvis en kulsort glasfront skabe en stram stil, eller vælg en spejloverflade for et blø-dere udtryk. Herudover kan pladens lysfelter indstilles i fem forskellige farver alt efter smag.

Med en række intelligente funktioner er bekvemmeligheden ligeledes i top. Eksempelvis sikrer automatisk standby et lavt elforbrug, mens pladens sensor sørger for automatisk skyl, hvis toi-lettet ikke er i brug i en længere periode.

Hygiejne i top
Ud over et cool design er familien sikret optimal hygiejne på toilettet. Med den berøringsfri funk-tion overføres nemlig ingen bakterier til betjeningspladen efter toiletbesøget. En særlig rengø-ringsfunktion sørger samtidig for, at plade og toilet altid kan tørres af uden at sætte gang i unødvendige skyl.

Skal hygiejne og intelligente funktioner føres helt ud i livet, kan Sigma80 integreres med Gebe-rits toilet AquaClean. Her forenes toilet og bidet i en luksuriøs douche-funktion, der med en enkelt knap aktiverer en blid og rensende vandstråle. Det sikrer en forfriskende følelse uden papir efter hvert toiletbesøg.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115

Send til en kollega

0.062