23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til at blive udstiller

Altiflex afholder igen i år en temadag med fokus på det effektive og energirigtige vinterbyggeri

6. september vil Altiflex sætte fokus på det effektive og energirigtige vinterbyggeri. Der er som bekendt masser fokus på energiforbruget på den lange bane i nybyggeriet, men meget få kærer sig om energiforbruget under selve byggeprocessen. Tal fra branchen fortæller, at der eksempelvis anvendes hvad der svarer til 3-4 års varmeforbrug i en færdig bygning på kun en enkelt vinter under byggeriet. Sidste år deltog flere firmaer som udstillere, blandt andre Paschal, WR Damp, Cramo, HauCon, Unicon m.fl. og i år håber vi på endnu flere. Ligeledes deltog Bambus, InnoByg, Go´Energi og Vinterkonsulenterne, flere af dem både med foredrag og udstilling. Se video fra sidste års temadag på YouTube her.

På temadagen i år bliver der også enkelte foredrag. Interessant bliver det for eksempel når TV2 Vejrets Peter Tanev skal komme med sit bud på om næste vinter bliver snefyldt eller bare grå og våd…..

Hele byggebranchen er inviteret til at komme, og der er gratis adgang. Invitationer sendes ud både direkte med posten og via bannerannoncering, mails, til pressen m.fl. Der bliver en buffet med lækre delikatesser, vin og øl.

Prisen for at udstille er fastsat til 5.000 kr. Dette inkluderer en stand på ca. 8 m2 med et bord og to stole, logo og navn på alt trykt og elektronisk materiale. I et vist omfang vil vi kunne tilbyde endnu mere plads. Vi tilbyder endvidere at udsende den trykte invitation direkte til dine kunder for 15 kr. pr. stk.

Få yderligere oplysninger om arrangementet ved at kontakte undertegnede.

Venlig hilsen
Anders Kristensen Tlf. 50519052 / mail: ak@altiflex.dk

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434

Send til en kollega

0.047