23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Keflico søger Handelselev

Keflico søger en dygtig handelselev til vores hovedsæde i Støvring.

Jobbet
Keflico kan tilbyde et fastlagt uddannelesforløb, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver indenfor salg og indkøb. Uddannelsesforløbet vil primært være med tilknytning til salgsafdelingen. Du refererer til salgsdirektøren og vil blive en vigtig kollega i teamsamarbejdet med salgsspecialister og salgskonsulenter.

Dine kvalifikationer
HHX med flair for tal og fortrolig med Microsoft pakken. Gode sprogkundskaber indenfor engelsk og gerne tysk. Som person er du energisk, udadvendt og har lyst til en travl og afvekslende hverdag indenfor salg.

Karrieremuligheder
Vi ønsker at give vores elever en bred uddannelse, således at vi efter endt elevuddannelse kan beskæftige dig i virksomheden indenfor det område, som du har vist evner for, og som interesserer dig. Elevuddannelsen vil give dig mulighed for at blive ansat som intern salgsspecialist, indkøbsassistent eller salgskonsulent.

Keflico tilbyder
En spændende og varierende elevuddannelse i en dynamisk handelsvirksomhed med et uformelt arbejdsmiljø.

Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor du vil få kendskab til arbejdsprocesserne i en handelsvirksomhed. Du vil få et dybdegående kendskab til Keflicos produkter samt blive oplært i ordrehåndtering, tilbudsgivning, salg, messedeltagelse, kampagner samt diverse ad hoc opgaver.

Tilbyder løbende alle vores medarbejdere supplerende og relevant efteruddannelse.

Ansøgning
Send os en kortfattet ansøgning mærket "Handelselev" og vedlæg relevante bilag. Ansøgningen sendes pr. mail til HR & Marketing, Majbritt F. Groes til mg@keflico.com. Ansøgningsfrist: 30. juni 2012. Ansættelse: 8. august 2012.

Kontakt Majbritt Groes vedr. spørgsmål omkring stillingen pr. tlf. 9813 3544.

Information om Keflico
Søg mere viden på vores hjemmeside www.keflico.com
eller følg os på Twitter eller YouTube.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010

Send til en kollega

0.046