23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye praktiske følere til lagtykkelsesmåling

Mål under vandet og på sværttilgængelige steder

Strenometer ApS er glade for at kunne føje et par nyheder til vores i forvejen store følersortiment. Det drejer sig om hhv. ”undervandsfølere” og ekstra lange minifølere til lagtykkelsesmåler model 456C fra Elcometer Ltd.

Den første nyhed er 2 nye vandtætte, forseglede ”Skala 2”-følere til magnetiske underlag.

De vandtætte følere har indtil nu kunnet fås med 1, 5 og 15 meter kabel, men findes nu også med hhv. 30 og 50 meter kabel.
Da selve instrumentet ikke er vandtæt, er de lange kabler en forudsætning for at tage målinger dybt under vandet. Alle vores vandtætte følere kan måle umagnetiske belægninger (op til 5 mm tykke) på magnetisk stål.

Den anden nyhed gælder vores udvalg af minifølere der kan måle på områder med meget lidt plads og som dermed er ideelle til måling i hjørner, i render, i smalle rør og på små flader.

Hidtil har man kunnet få minifølere med en længde på 45 mm eller 150 mm, men nu er serien udvidet med tre følere der hhv. er hele 300 mm (45° og 90°) og 400 mm (90°) lange. Dermed øges ens rækkevidde betragteligt, og man bliver i stand til at tage målinger hvor man ellers ikke har kunnet komme til.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.031