23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis firmwareopgradering til lagtykkelsesmåler

Nye praktiske funktioner i model 456C

Til Strenometers populære lagtykkelsesmåler 456C fra Elcometer Ltd. fås nu en GRATIS firmwareopdatering der kan hentes via Elcomaster 2.0 software.

Opgraderingen giver instrumentet følgende nye funktioner:

Live trendgraf: Så snart der tages en måling, plottes denne ind i det diagram der viser de seneste 20 målinger. Hvis man har indstillet grænseværdier, vises det løbende (grafisk og med en farve) om målingerne ligger inden for disse. Ligger forudgående målinger uden for grænsen, angives det med en linje der viser den højeste hhv. laveste måling i serien. Samtidig ses den enkelte måling i displayet. Funktionen kan slås til og fra.

Pinkode til kalibrering: Kalibreringen kan låses med en pinkode. Dette sikrer mod utilsigtet ændring af instrumentets kalibrering. Funktionen er valgfri.

Udvidet hukommelse: Man kan nu gemme 1.500 målinger i et STANDARD-instrument og 150.000 målinger i op til 2.500 serier i et TOP-instrument.

Deaktivering af ”automatisk tænd funktion” (instrumenter med intern føler): Hvis man deaktiverer funktionen, spares batteriet da man ikke risikerer at udstyret tænder af sig selv fx under transport.

”Ryste-funktion”: For at spare på batterierne, kan man vælge hvor lang tid der skal gå inden displayet nedsætter lysstyrken. Fuld kontrast opnås igen ved at ryste instrumentet let, måle eller trykke på en tast.


Også softwaren ElcoMasterTM 2.0 opdateres løbende. Af interessante nyheder i seneste version (2.0.34) kan nævnes:

- Dansk sprog.

- Kommunikation med flere instrumenter.

- Serieopdeling:
Efter overførslen kan den enkelte måleserie nu opdeles i flere serier enten efter antal målinger eller efter tid. Dette er især en fordel i forbindelse med funktionen ”Fast Seriestørrelse”. Hvis man har valgt en fast seriestørrelse på fx 5 målinger og målt 5 emner, overføres disse efterfølgende i én serie med 25 målinger (med visning af grupperne). Serieopdelingsfunktionen opdeler nemt de 25 målinger i 5 individuelle serier af hver 5 målinger.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.047