23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opfyld havedrømmene i byen.

Drømmen om friske grøntsager, duftende krydderurter og et grønt uderum blomstrer også i byerne, og faktisk kan alle få grønne fingre.

Med kreative løsninger fra Plus er det let at omdanne selv den mindste altan til en praktisk køkkenhave eller hyggelig oase.

De fleste krydderurter, grøntsager og blomster trives fint på en lille altan eller i ejendommens gårdhave. Kodeordet for havedrømme på minimal plads er blot at tænke i højden og alliere sig med redskaber, der udnytter de trange omgivelser optimalt.

Få styr på krukker og redskaber
Første skridt til at omdanne drømmene til spirende planter er en god arbejdsstation. Her byder Plus på et praktisk plantebord, hvor krukkerne kan fyldes med jord og planter, og stiklinger kan gøres klar til plantning.

Planteværkstedet i varmgalvaniseret stål måler kun 40 centimeter i bredden og 110 centimeter i længden, så det ikke optager unødvendig plads i uderummet. Med en hylde til krukker, potte-muld og planteske er alle redskaber samtidig inden for rækkevidde, og pladsen udnyttes opti-malt.

Have i højden
Når den pladstrængte haveentusiast vil skabe stemning med grøntsager og farverige blomster, er højbede en dekorativ og praktisk løsning. Med modulsystemet Pipe, der består af fire cylin-derformede stålmoduler og sider i træ, er det nemt at sammensætte præcis den løsning, der passer til altanens eller gårdhavens størrelse.

Er pladsen trang, så gå efter et trekantet højbed, der nemt smyger sig ind på smalle steder. Eller integrér siddeplads med afgrøder ved at forbinde to højbede med træplanker, der danner en hyggelig bænk i midten.

Plus byder samtidig på et væld af muligheder for at bygge videre på bedet i højden. Placér eksempelvis et espaliersæt i hjørnerne og lad farverige blomster eller sprøde tomater klatre op som et grønt hegn. Eller hvad med en spandeholder på højbedets hjørne, så der altid er en spand med redskaber ved hånden, når der skal tilplantes og luges?
Lad hegn danne stemningsfulde uderum
Er der lidt mere plads til havedrømmene, er det fleksible Cubic rammehegn oplagt til at skabe små havemiljøer i gårdhaven. Indramningen består af stærke rammer, der samles med stålbe-slag. Mellem rammerne er der frit valg blandt en række løsninger, der giver hvert sit udtryk.

Skab eksempelvis en velduftende hyggekrog med et stålespalier, der danner baggrund for smukke, blålilla klematis. Eller forlæng gårdhavens rå stemning med et rammehegn i perforeret aluminium.

Med blomsterbakker, der kan hænges på siden af alle hegn, rummer hyggehjørnet samtidig plads til iskold limonade og eftermiddagssnacken efter en dags arbejde i byhaven.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Kontaktperson

HL
Hanne Larsen
Salgschef
hl@plus.dk

Send til en kollega

0.062