23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNICEF får monteret brandskydeporte af Kronborg Sikring

Kronborg Sikring har i forbindelse med et projekt hos UNICEF forestået montage af brandskydeporte for den tyske virksomhed, Stöbich.

Stöbich hører til blandt de ledende og innovative virksomheder inden for brandsikring, og repertoiret dækker over en lang række forskellige produktløsninger, heriblandt brandskydeporte. Det var præcis den løsning, verdens største humanitære børneorganisation, UNICEF, valgte til sit lager i København.

Brandskydeporte bruges til at sikre åbninger, der eksempelvis bruges til varegennemstrømning. Når varer passerer brandsikringsrum, er det vigtigt at brandsikre åbningerne i tilfælde af brand. Brandskydeportene påvirker ikke transportprocessen af varerne.

Stöbichs løsninger er tilgængelige i en lang række forskellige typer, og de er alle godkendt. Stöbich har nemlig med stor succes gennemført 60 tests, af bare dette system, fordelt på flere forskellige lande.

Kronborg Sikring har et tæt samarbejde med Stöbich og er derfor også ekspert i at montere andre sikringsløsninger fra Stöbich, eksempelvis brandgardiner.

Se flere løsninger fra Stöbich her:
http://bit.ly/LxVJzj

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093

Kontaktperson

Thomas Holst Hansen
Salg / Marketing
+45 87431211 thomas@kronborg-sikring.dk

Send til en kollega

0.094