23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye "usynlige" Inspektionsluger fra Gyproc

Gyproc tilbyder et komplet sortiment af inspektionsluger som giver enkel og sikker adgang til installationer og ventilationsanlæg.

Inspektionslugerne findes i forskellige udførelser. Inspektionsluger Easy Open med PushUp som åbnes og lukkes med et let tryk. Eller vores Inspektionsluger - Lock, som åbnes og lukkes med nøgle. Begge typer findes i gips eller stål.

- Vi har valgt et helhedskoncept af luger i gips og stål som designmæssigt passer godt ind i de forskellige miljøer, samtidig er det også enkelt for installatør eller reparatør at få adgang til de bagvedliggende installationer siger Peter Örn Business Development manager på Gyproc.

"Usynlig" luge af gips
Gyproc Planex Inspektionsluger er produceret af gipsplade fastgjort med en patenteret teknik i en aluminiumsramme.
Lugen åbnes og lukkes ved et let tryk på lugen (Push-Up). Planex integreres i væggen og i loftet. Lugen kan overfladebehandles på samme måde som væggen eller loftet og bliver nærmest "usynlig".

Designet luge i stål
Gyproc Profilex er produceret i stål, i en hvid farve (RAL 9016). Lugen er synlig i væggen og loftet, men de bløde afrundede kanter giver inspektionslugen den specielle udformning. Lugen findes i to udførelser - en låsbar type med firkantnøgle eller som en helt plan luge med trykåbning (push-up).

Kundernes ønske i fokus
- Vi har taget stort hensyn til vores kunders ønsker om integrerede luger og kan endda tilbyde kundetilpassede specialluger i forskellige udførelser, størrelser og materiale. Vi har f.eks. luft- støv- og vandtætte luger, som vi kan produceret i specialmål efter kundens ønske siger Peter Örn.

Læs mere om Gyproc's komplette sortiment af inspektionsluger

Download og læs brochuren

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Communication Coordinator
+45 42127781 louise.knudsen@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047