23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din bordplade slår bakterier ihjel mens du sover.

Indædt rengøring er aldrig nok til at fjerne alle bakterier, hverken i køkkenet eller i hospitalsmiljøer. Fremover kan din bordplade selv slå resten af bakterierne ihjel mens du sover.

Årsagen er en ny slags laminat, der indeholder sølv-ioner, som er uskadelige for mennesker men dræbende for bakterier.

Silverlam hedder den nye laminattype, hvis overflade er dårligt nyt for alle bakterier, men godt nyt for hospitaler, køkkener, svømmehaller, børnehaver og alle andre steder, hvor der er risiko for overførsel af bakterier.

Den særlige Silverlam overflade indeholder sølv-ioner, der på kun 24 timer slår 99,9 procent af alle stædige bakterier ihjel. Materialet er revolutionerende til alle overflader, hvor der er risiko for bakterier – og det kan være svært at komme i tanke om et eneste sted, hvor det ikke er aktuelt.

Hos Riisfort, der er Danmarks største forhandler af laminat til køkken- og møbelindustrien, forventer man en stor efterspørgsel på Silverlams laminatplader fra forbrugerne:
- Den særlige overflade er godkendt til fødevarer, og det betyder, at det formentlig er fremtidens køkkenbordplade vi præsenterer nu. Overfladen med de særlige glasindkapslede sølv-ioner er ikke til at slide op, virkningen består uden at svækkes. Selv den mest grundige husmor kan ikke fjerne alle bakterier i sit køkken, så hun vil være tryg ved at have en bordplade, der også hjælper til med at fjerne bakterierne, siger Steen Juhl, der er Salgschef hos Riisfort.

- Når undersøgelser har vist, at et gennemsnitligt skrivebord har 400 gange flere bakterier end et gennemsnitligt toilet og – endnu værre – at en karklud har 1.000 gange flere bakterier end en brugt pengeseddel, så er vi glade for at kunne præsentere en bakteriedræbende laminatplade, fastslår Steen Juhl.

Selv stafylokokker og E-koli bakterier, som er skyld i mange infektioner, der er vanskelige at behandle, bliver slået ihjel af de særlige sølv-ioner i den nye laminat. Derfor vil produktet også egne sig særdeles godt til hospitaler, hvor det er af største vigtighed at mindske overførsel af bakterier.

Den aktive ingrediens, der garanterer at 99,9 procent af bakterierne på Silverlam laminaten slås ihjel i løbet af 24 timer, er ganske almindeligt sølv – et metal, der har været brugt i årtusinder på grund af dets grundlæggende egenskaber.

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015
P nummer: 1000446030

Kontaktperson

HTR
Heidi Th. Rasmussen
Marketingkoordinator
+45 87 47 70 39 htr@riisfort.dk

Send til en kollega

0.063