23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tekstilkanal-komponenter i MagiCAD Ventilation.

KE Fibertec er som den første producent af tekstilkanaler klar med en produktdatabase til MagiCAD Ventilation, der er en overbygning til AutoCAD eller Revit.

Mange rådgivende ingeniører og installatører har allerede set idéen i at bruge MagiCAD til projek-tering af ventilationsløsninger.

Nu er KE Fibertec som den første tekstilkanalproducent klar med en produktdatabase, der gør det muligt at dimensionere og beregne tekstilkanaler direkte i MagiCAD - en overbygning til AutoCAD eller Revit.

Afdelingsleder hos Bo-Vent Entreprise, Morten Bach Jensen, arbejder også med MagiCAD, og han er især tilfreds med fleksibiliteten og brugervenligheden i programmet: ”For os er det en stor fordel, at KE Fibertec nu er med i systemet. Vi vælger tit en tekstilkanalløsning, og fremover kan vi så trække KE Fibertecs komponenter ind i tegneprogrammet og på baggrund heraf automatisk lave en stykliste.
Det gør vores arbejde meget nemmere”.

I MagiCAD kan man både tegne i 2D og 3D samt lave en række beregninger, der udmøntes i tekniske data på kanalerne. Smidigheden i programmet gør det let at arbejde med, og strukturen sikrer et korrekt datagrundlag.

Salgschef Tommy Larsen fra KE Fibertec udtaler:

”Vi har store forventninger til MagiCAD, og vi håber, at vores løsning bliver godt modtaget af rådgiverne. For en virksomhed som KE Fibertec, der altid har solgt skræddersyede løsninger, har det været en spændende, men også udfordrende proces at udvikle komponenterne til programmet."

Om KE Fibertec

KE Fibertec AS udvikler, producerer og markedsfører ”godt indeklima”, luftfordelings-
systemer baseret på fiberteknologi. Tekstilkanalerne finder anvendelse i skoler, laboratorier,
sportshaller, på kontorer og mange andre steder, hvor der er behov for et godt indeklima.

Læs mere på www.ke-fibertec.dk/MagiCAD

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.048