23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RMIG skaber det store billede

Den nye musikafdeling på Skansevejens skole i Nørresundby er blevet beklædt med en unik illustrativ facade af perforerede plader fra RMIG.

Den nye facade med store perforerede billeder viser børn der synger, danser eller spiller musik og illustrerer på smukkeste vis bygningens formål. Da de tegnede bygningen, havde arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen et ønske om at udvide undervisningsarealet ved at anvende legepladsen foran den nye musikafdeling. Her ville de skabe et "tredje musikværelse" hvor der kunne opføres koncerter, skuespil og anden kunstnerisk optræden foran den musikinspirerede perforerede facade.

For at skabe det komplekse perforeringsmønster, som skulle bruges til en nøjagtig gengivelse af billederne på facaden, har RMIG arbejdet tæt sammen med arkitektfirmaet Kærsgaard & Andersen i Aalborg. De oprindelige billeder, som var udvalgt af arkitekterne, blev scannet og bearbejdet ved brug af speciel software hos RMIG. På denne måde kunne der fremstilles et unikt perforeringsprogram som genererede den meget detaljerede hulsekvens som i sidste ende udgør billederne

Læs mere om Skansevejens skole

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119

Send til en kollega

0.063