23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bekæmp skimmelsvamp med SkamoPlus indeklimaplade.

Effektiv forbedring af dit indeklima og bekæmpelse af skimmelsvamp med SkamoPlus indeklimaplade. Fordi pladens høje pH-værdi forhindrer skimmelsporer i at formere sig og fordi den hæver temperaturen op over dugpunktet.

Rigtig mange husejere, både ejere af nye og gamle huse, har store problemer med skimmelsvamp, som skyldes dårlig eller manglende isolering, kuldebroer og forhøjet luftfugtighed. Gøres der ikke noget ved problemet går det udover både dit og husets sundhed.

Der findes mange gode råd til at fjerne eller holde skimmelvækst nede, men sjældent noget der er permanent eller også koster det meget på varmeregningen, når dårlige isolerede ydervægge skal holdes varme. Er ydervæggene kolde, så opstår der kondens, hvilket er med til at give optimale vækstbetingelser for skimmelsvampe.

Hvorfor virker SkamoPlus?
En unik sammensætning af kalk, silikat, træfiber og vand gør SkamoPlus diffusionsåben og pladerne får en meget høj pH-værdi, hvilket giver pladerne 4 vigtige egenskaber, som gør at det er en effektiv løsning på skimmelsvamp problemet, samtidig med at den giver markante besparelser på energiregnskabet, men ikke mindst, så opnår du en permanent forbedret indeklima.

De fire vigtige egenskaber:

- høj pH-værdi forhindrer skimmelsporer i at formere sig.
- en isoleringsværdi på 0,062W/(mK), som isolerer ydervæggen og hæver temperaturen over dugpunktet, så overfladen ikke kondenserer.
- en diffusionsåbenhed, som regulerer fugten ved at optage og afgive fugt under regulerende forholde.
- En kapillaritet der transporterer fugt fra den kolde side af en væg til den varme side, hvor den fordamper ud i rummet.

Spar samtidig på varmeregningen
Selv tynde SkamoPlus plader giver markante energibesparelser. Det er påvist, at sættes der en 25 mm tyk SkamoPlus indeklimaplader op på en uisoleret ydervæg, så reduceres varmetabet med op til 50 %.

SkamoPlus pladerne kan med fordel opsættes alle steder i boligen, hvor du ønsker en forbedring af indeklimaet eller der hvor der er en uforholdsmæssig stor ophobning af fugt.
De er lette at montere, selv for en ”gør-det-selv” håndværker. De forarbejdes nemt med ganske almindeligt håndværktøj.

Læs mere her

Se video

Byggros A/S
Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27556183

Kontaktperson

LH
Lone Hansen
Marketingchef
+45 63112416 lha@byggros.com

Send til en kollega

0.063