23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt rustikt hegn fra PLUS, sikrer familiens forårshygge.

Selvom foråret lokker med de første solstrejf, er det tit for koldt at bringe hyggen udenfor. Derfor lancerer danske Plus nu et nyt, stærkt hegn, der er som skabt til at ramme terrassen ind og værne familiens hyggestunder mod forsommerens friske vind og vejr.

Når den mørke vinter synger på sidste vers, er intet mere hyggeligt end at opleve forårets kom-me under åben himmel med et tykt tæppe omkring sig.

Og med det nye hegn Trend fra Plus kan hele familien holde sig lune i hyggekrogen, selv når en kølig brise suser forbi. Med en kerne af aluminium og stål samt materiale i tre-trådet flettet polyrattan er hegnet nemlig udviklet til at modstå det danske vejrs skiftende luner.

Tid til at nyde sommeren
Det nye hegn sættes nemt op som sæsonens første haveprojekt. Placér blot en række robuste stolper langs terrassens linjer og kombinér med hegnets håndflettede elementer, der fås i to forskellige højder. Afslut med Cubic beslag, der samler uderummets nye hegn.

Selvom det nye hegn må stå model til lidt af hvert, behøver haveejeren ikke tilbringe resten af sommeren med at vedligeholde havens rammer. Det modstandsdygtige polyrattan kræver nem-lig kun almindelig sæbevand et par gange om året for at holde sig pæn.

Dermed er der frie hænder til at nyde sommerhyggen og kaste sig ud i sæsonens sjove have-projekter. Pryd eksempelvis et par krukker med farvestrålende fuchsiaer, eller fyld højbedet med velduftende krydderurter.

Kreative idéer
Når hegnet er på plads, er det tid til at indrette hyggekrogen. Og det charmerende flettede poly-rattan i gråsort udgør et stilrent fundament for boligejerens kreative idéer.

Skab eksempelvis en romantisk scene med et forhæng i broderet hvidt stof, der suppleres af smukke kirsebærtræer på terrassen. Er uderummets stil i stedet mere moderne, så skab skarpe kontraster til det mørke hegn med en række røde farvedryp i indretningen.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Send til en kollega

0.047