23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord-Lock har overtaget Superbolt

Samler to af de mest innovative og betroede bolt sikrings teknologer.

Nord-Lock har overtaget amerikanske Superbolt Inc. og Svejtsiske P&S Vorspannsysteme AG.

Superbolt og P&S tilbyder høj kvalitets produkter til kritiske bolte applikationer og produkterne bruges i tungere industri såsom offshore, energi og minedrift.
Ligesom Nord-Lock har Superbolt og P&S udviklet en uovertruffen løsning der giver maksimal sikkerhed og er globalt anerkendt. Dermed er to af de mest innovative og betroede bolt sikkerheds teknologier sammenbragt.

”Overtagelsen af Superbolt og P&S er endnu et stort skridt mod vores vision om at være den ubestridte globale leder indenfor bolt sikkerhed” siger Mikael Helmerson, Managing Director i Nord-Lock Group. ”Vi har meget høje forventninger til vores nye fælles fremtid”.


Robert Steinbrock, President i Superbolt fortsætter ”Synergierne mellem Nord-Lock og Superbolt er de bedste vi har set blandt alle de firmaer vi nogensinde har overvejet at slå os sammen med”. Sammen med Allan Steinbrock, Vice-President, er Robert begejstret for potentialet for hele virksomheden og muligheden for gruppen til nu at kunne møde alle bolt sikkerheds opgaver.
CEO i P&S, Roman Germann konkluderer ”Nord-Lock og Superbolt er aktive i de samme sektorer og vores produkter bliver ofte brugt under de samme udfordrende forhold”

Den kombinerede kompetance af Nord-Lock og Superbolt er unik inden for bolt sikkerheds industrien. Vi kan betjene vores globale kunder med et imponerende line-up af sikre og omkostningseffektive løsninger til kritiske applikationer.

Læs mere om Superbolt her:

www.superbolt.com - www.p-s.com

Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33878605

Send til en kollega

0.047