23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere hænder til Altiflex

Som følge af stigende travlhed hos Altiflex er der foretaget flere nyansættelser.

Det er koldt i øjeblikket og på landets byggepladser har man brug for midlertidig aflukning for at holde temperaturen oppe. Det mærker man tydeligt hos virksomheden Altiflex i Hvidovre, der producerer, sælger og udlejer genbrugelige dør og vindueselementer til midlertidig aflukning og sikkerhedsrækværk.

Firmaet har derfor foretaget flere nyansættelser.

Jimmy Ersbøl er pr. 1. januar 2012 ansat som salgskonsulent. Jimmy kommer senest fra et job i Farum Beton og har i øvrigt betydelig erfaring fra netop betonbranchen.

Brian Bill Schwartzmann er pr. 1. februar 2012 ansat som projektleder i udlejningsafdelingen med ansvar for udførelsen af montage og demontage-opgaver. Før udnævnelsen til projektleder har Brian været ansat i en anden stilling i Altiflex siden begyndelsen af 2011.

Endelig har Altiflex den 6. februar 2012 ansat bygningsingeniør Ivan Påskesen i en stilling hvor Ivan bl.a. skal hjælpe Altiflex med at få dokumenteret og certificeret selskabets produkter. Ivan kommer senest fra en ansættelse som underviser hos Københavns Erhvervsakademi.

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434

Send til en kollega

0.078