23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Morgendagens undergulv

Knauf Danogips lancerer en ny fremtidssikker gulvløsning. Undergulv på stålstrøer lever op til de skrappeste krav, moderne byggeri stiller.

Det nye undergulvssystem Subfloor fra Knauf Danogips er udviklet for at tilgodese ergonomi og arbejdsmiljø. Subfloor kan anvendes overalt, hvor du skal bruge strøgulve. Det kan være i nyt byggeri og ved ældre etageadskillelse med træbjælkelag, hvor den eksisterende gulvhøjde ikke bliver overskredet.

- En af fordelene ved at bruge det nye patenterede system er, at vi bruger uorganiske materialer. Det er stålstrøer og nivelleringselementer i plast, som er modstandsdygtige over for fugt, fortæller konsulent Frank Jensen fra Knauf Danogips A/S i Hobro.

Fokus på ergonomi
Med det nye system matcher montage og ergonomi hinanden. For det første har stålstrøer en meget lavere vægt end træstrøer. For det andet kan samlingen af stålstrøer og nivelleringselementer foregå i oprejst stilling ved et par bukke. Plastdelene klikkes ganske enkelt op i stålprofilerne.

- Du samler let og hurtigt undergulvet ved at hjælp af samleelementer ude på underlaget. Opklodsningen er en fast del af strøen, så du slipper for at bruge søm og skruer, og der er ingen risiko for, at opklodsningen skrider, forklarer Frank Jensen.

Højden på gulvet bliver justeret stående med skruemaskine ved anvendelse af en 17 mm sekskant nøgle.

Unikt gulvsystem
Subfloor lever op til kravene til brand, lyd og belastning.
- Opgjort på spild og logistik er det nye gulvsystem unikt. Dels kan du bruge de korte afskæringer til næste række, og dels skal du ikke tage hensyn til klima, vejr og vind, når du skal oplagre profilerne eller arbejde med dem, siger Frank Jensen.

Subfloor kan sagtens konkurrere med andre strøgulvsystemer, ikke mindst på den meget hurtige montagetid, hvor du slipper for at skulle bruge søm og skruer.

Subfloor er baseret på effektiv montage og ergonomi.

For yderligere information kontakt konsulent Frank Jensen på telefon: 96 57 30 00

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313

Send til en kollega

0.047