23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trækprøveapparat EJA Vantage™ (tensile tester)

Er din emballage stærk nok?

Fødevareemballage skal kunne holde til lidt af hvert, og derfor er det vigtigt at teste materialets fysiske egenskaber, inden det sendes videre i systemet. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at emballagen kan holde til at blive pakket – den skal for eksempel også kunne åbnes.

Til test af trækstyrke præsenterer Strenometer ApS EJA Vantage™ fra Thwing Albert.

EJA Vantage™ er et teknisk avanceret computerstyret trækprøveapparat, der, skønt det er et af de mindste af sin slags, er både ekstremt nøjagtigt og meget fleksibelt. Denne fleksibilitet gør det ideelt til måling af de fysiske egenskaber hos en lang række materialer som papir, film, fiberdug, klæbemidler, tekstil, emballage og biomedicinske produkter.

Betjeningsenheden er placeret, så den er nem at komme til, og nulstilling foregår automatisk ved et tryk på en enkelt tast. Alt i alt er EJA Vantage™, på trods af den avancerede teknologi, et praktisk og brugervenligt apparat. Ydermere gør et stort udvalg af prøveholdere det muligt at udføre en lang række forskellige test, der omfatter trækprøve, bøjningsstyrke, tryk, afrivning, rivstyrke, friktion, cyklisk og modul. Til vekslende niveauer af testkontrol fås to Windows®-baserede softwarepakker.

Trækprøveapparat EJA Vantage™ fås i tre modeller med kapacitet på hhv. 1 kN, 5 kN og 10 kN. Man kan desuden vælge mellem en række forskellige vejeceller på 5N, 10N, 25N, 50N, 100N, 250N, 500N, 1kN og 2kN.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.063