23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slyngstøbt stål

Alle typer slyngstøbt specialstål og værktøjsstål med kompakt og meget ren struktur

Strenov Produkter ApS, der ligesom Strenometer ApS er en virksomhed under Strenov-gruppen, har indgået en aftale med den tyske virksomhed Kuhn Edelstahl GmbH, som er specialister inden for slyngstøbning af stål.

Kuhn foretager alt fra slyngstøbning til færdigbearbejdning af alle typer rustfrit stål, specialstål og værktøjsstål. Deres sortiment omfatter 435 forskellige materialetyper på hhv. Fe-, Ni- og Co-basis.
Udover de 435 legeringer tilbyder Kuhn også specialmaterialer efter kundens specifikationer. På grund af produktionsteknikken kan de levere såvel store som små serier.

Slyngstøbning giver stålet en meget kompakt og ren struktur. Det skyldes de stærke rotationskræfter og den retningsbestemte størkning, der sker udefra og ind. Disse processer tvinger urenheder og luftfyldte hulrum op til overfladen, så de kan fjernes ved efterbehandlingen. Derfor har slyngstøbte emner fremragende teknologiske egenskaber, der er langt bedre end dem man ser hos mange materialer fremstillet ved konventionel statisk støbning.
Kuhns slyngstøbte emner har de samme teknologiske egenskaber, som man finder hos smedede produkter. Stålemner, der fremstilles ved slyngstøbning, er dog altid runde og har hul i midten; men med dette forbehold in mente kan Kuhn principielt fremstille alt af rustfrit stål hhv. specialstål.

Normalt leveres det slyngstøbte materiale i rør med alle ønskelige diametre og vægtykkelser. For de kunder, som ikke selv har mulighed for bearbejdning, kan Kuhn levere bearbejdede dele.
Kuhn har en stor maskinpark bestående af blandt andet CNC-maskiner, drejebænke og fræsere samt slibe-, polere- og finbearbejdningsmaskiner. De er eksperter i efterbehandling (fx afskæring, savning, drejning, boring, fræsning, slibning, finslibning, hvæsning) af de slyngstøbte emner og kan opfylde de mest forskelligartede behov.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047