23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Banners WL50S er seneste skud på stammen af LED-belysning til industrien

WL50S er med sin tæthedsklassen IP69K også en velfungerende, industriel lyskilde i fødevaremiljøer, hvor også belysningen skal kunne tåle afvaskning med højt vandtryk og være forseglet, så der ikke kan samle sig bakterier i lyskilden.

Et godt lys på potentielt farlige steder eller i områder, hvor man har brug for optisk inspektion – eventuelt gennem automatiske vision-systemer – bliver i stigende omfang populært i mange forskellige industrisegmenter. Med introduktionen af velfungerende, hvide LED-lyskilder (lysdioder) kan man også slippe for den varmeudledning, der tidligere har været forbundet med belysning.
Generelt har der været langt imellem belysningsprodukter, der specifikt tager hensyn til industriens ofte lidt specielle krav, men Banner har efterhånden fået opbygget et godt program at dedikerede, industrielle belysninger baseret på lysdiodeteknologien. De typiske krav er en høj kapslingsklasse, effektiv varmeafledning, koncentrerede lysbundter og anvendelsesspecifikke farvetemperaturer.
Nyeste skud på stammen i Banners program er WL50S, der er en Ø50mm LED-lyskilde med en Ø30mm befæstigelseshals og tilslutning via en industriel, 4-polet M12-stik. Grundlæggende er WL50S udformet i et design, der minder meget om en traditionel MR16 halogenlampe. Man kan da også få WL50S med tre forskellige spredninger med henholdsvis 5 grader, 11 grader og 20 grader, så man kan vælge varierende niveauer af samlede lysbundter.
Banners nye lysprodukt har tæthedsklassen IP69K, hvad der blandt andet gør WL50S til en velfungerende, industriel lyskilde i fødevaremiljøer, hvor også belysningen skal kunne tåle afvaskning med højt vandtryk og være forseglet, så der ikke kan samle sig bakterier i lyskilden.
Forsyningsspændingen er mellem 12VDC og 30VDC, og foruden M12-tilslutningen fås WL50S også med ”grisehale” (kabeludtag). Lampehuset er fremstillet i sort eloxeret aluminium, medens glasset er i polycarbonat. Lyset kommer fra ialt tre high-intensity lysdioder.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst Hans Følsgaard A/S, Palle Hermund psh@hf.net
eller tel. 43208600

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818

Send til en kollega

0.048