23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggebranchen sætter pris på ansvarlighed

Byggematerialeproducenten Alfix anerkendes for sin aktive indsats inden for miljøvenlig produktion og arbejdsmiljø.

Ved byggeriets store fagmesse TUN BYG 2012 har en nomineringskomité, bestående af eksperter inden for branchen, indstillet Kolding virksomheden til konkurrencen om at vinde den eftertragtede Miljøpris. Trælasthandlerunionen (TUN) skriver på sin hjemmeside:
”Alfix har igennem de seneste 10 år opbygget en miljø- og arbejdsmiljøstrategi, hvor de så vidt muligt tænker miljø ind i alle processer, produktion og produkter (…) Miljø- og arbejdsmiljøstrategien kommer til udtryk i alle led i virksomheden”.

Styringsværktøjet for den grønne indsats er en nedfældet miljø- og arbejdsmiljøstrategi. Alfix tager ansvar ved blandt andet at satse på bæredygtige fyldstoffer i flere produkter, genanvendelse af rens i produktionen samt en løbende forbedring af arbejdsmiljøet for såvel egne medarbejdere som kunder og slutbrugere i arbejdet med produkterne.

”Vi er glade for at være med i slutspurten om at vinde Byggeriets Miljøpris. Alfix har klare ambitioner om at mindske vores miljøpåvirkninger generelt og samtidig skabe optimale rammer for arbejdsmiljøet for håndværkerne såvel som personalet hos forhandlerne. Det handler om at tage ansvar og gøre en forskel”, siger Anders Toft, Marketingchef i Alfix.
Alfix deltager på byggeriets store fagmesse TUN BYG 2012 i Fredericia (d.13 – 16.3.2012). Stand nr. D 6320.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815

Send til en kollega

0.047