23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slagprøveapparat PARAM™ BMC-B1

Test emballagens holdbarhed

Særligt i forbindelse med fødevarer er det vigtigt, at emballagen er holdbar nok til at klare de stød, den får under transporten. Den skal også kunne holde til, at kunderne i forretningen tager varerne op, vender og drejer dem, eller ligefrem prikker til dem med en finger. Derfor er det vigtigt at teste emballagens holdbarhed, og til dette formål præsenterer Strenometer ApS Slagprøveapparat PARAM™ BMC-B1 fra Rycobel nv.

Slagprøveapparat PARAM™ BMC-B1 tester slag-/bristestyrken hos plastfilm og folier ved, under specificerede forhold, at lade en pil med større eller mindre masse falde frit ned på materialet, indtil 50 % af prøverne fejler.

Slagprøveapparat PARAM™ BMC-B1 er et simpelt og brugervenligt apparat med et praktisk design. Måling og analyse foregår helt automatisk uden operatørens indblanding, så man undgår menneskelige fejl. Man skal blot vælge en af de to integrerede testmetoder, anslå den indledende masse og starte testen. Når der er taget 20 prøver, beregnes det automatisk, hvor mange prøveemner der har fejlet i alt. Herefter vurderes det, om testen er gennemført med et tilfredsstillende resultat, eller om der skal fortsættes med flere prøver.

Nogle af de mange fordele ved Slagprøveapparat PARAM™ BMC-B1 er:

• Specielt lysdesign gør det let at iagttage prøverne.
• Mikrocomputer bearbejder testresultaterne.
• Intelligente test giver øget effektivitet.
• Pneumatisk fastholdelse og frigivelse af prøver forkorter testtiden og reducerer antallet af fejl.
• Data og parametre vises på LCD.
• Tester i overensstemmelse med ASTM D1709, ISO7766, JIS K7124.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.063