23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vokseværk i Altiflex – som udnævner udlejningschef

Steen Ahlstrøm Pedersen (48 år) er 1. december 2011 tiltrådt en nyoprettet stilling som udlejningschef for Altiflex i Danmark.

Steen Ahlstrøm Pedersen (48 år) er 1. december 2011 tiltrådt en nyoprettet stilling som udlejningschef for Altiflex i Danmark og vil samtidig være en del af ledergruppen i Altiflex. Sammen med de øvrige medarbejdere i Altiflex, skal Steen sikre at Altiflex fortsat udvikler sig på det danske marked.

Steen har senest været ansat i Lemminkainen som projektleder og tidligere haft ansættelser som Key Account Manager i Unicon og salgschef og regionschef i 4K Beton.

Altiflex har udviklet og patenteret et produkt til midlertidig afdækning af byggepladser, sikkerhedsrækværk og stilladsinddækning. Ved brug af Altiflex i stedet for den traditionelle” plastik og lægter-løsning” opnås markante varmesparelser under selve byggeprocessen, samt sparede omkostninger på forsikring, sikkerhedsrækværk, affaldshåndtering m.m. I mange tilfælde kan byggeperioden ligefrem reduceres, ligeledes med sparede omkostninger til følge.

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434
P nummer: 1010424719

Send til en kollega

0.062