23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustiklofter der tåler alt

Engelsviken Canning A/S har skabt en behagelig arbejdsplads for de ansatte ved at få et godt lydmiljø. Et akustikloft fra Ecophon blev løsningen der foruden den gode akustik også egner sig i det udfordrende produktionsmiljø.

Engelsviken Canning A/S kan prale af 140 år gamle familietraditioner. Foruden produktionen i Norge har man siden 2003 haft produktion i Skagen. For at skabe en god og behagelig arbejdsplads for de ansatte var det nødvendigt at skabe et godt lydmiljø. Loftoverfladen er helt oplagt den bedste mulighed, når det gælder en effektiv lydabsorption. Men eftersom de hygiejniske krav er højt sat i levnedsindustrien skal loftet kunne tåle både jævnlig vask og spuling med desinficeringsmiddel.
Til løsning af disse udfordringer blev et Ecophon Hygiene Advance loft valgt og dertil et skinnesystem i klasse C4 som er den bedste korrosionsklasse. Salt og høj fugtighed sammen med stærke rengøringsmidler udsætter inventaret for hårde belastninger. Hygiene Advance C4 systemet kan modstå aggressive midler og holder længe.

Læs mere om akustikløsninger til fødevareindustrien Ecophon Hygiene Advance C4

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.047