23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transportsimulator Vibramax WMX-1100

Kan emballagen holde til transport?

Når for eksempel fødevarer skal bringes fra producenten og ud i forretningerne eller fra forretningen og hjem i køkkenet, udsættes både emballage og indholdet for belastninger og vibrationer under transporten. Tænk bare på en lastbil, der skrumpler hen ad en dårlig vej eller den gaffeltruck, der skal læsse lastvognen. Bump og vibrationer kan få emballagen til at bryde sammen eller for den sags skyld få indholdet til at falde fra hinanden, blive blandet eller på anden måde få en uønsket karakter.

Derfor er det vigtigt at undersøge, hvordan emballage – både med og uden indhold - tåler transport, og til dette formål præsenterer Strenometer ApS Transportsimulator Vibramax VMX-1100 fra Rycobel nv.

Vibramax WMX-1100 er et lille laboratorieapparat, der ved hjælp af vibrationer simulerer de farer, pakker typisk udsættes for i forbindelse med transport.
Ved at tilføre hele prøveemnet en ensartet og jævnt fordelt vibration, kan man på blot 30 min. simulere en gennemsnitlig transportstrækning på 800 km.

Instrumentet har en arbejdsflade på 500 x 500 mm og en belastningskapacitet på 75 kg. Vibrationsfrekvensen kan indstilles elektronisk fra 2 til 5 Hz, og amplituden er 25,4 mm – svarende til de gængse normer.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.064