23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Linoleum

Hos Riisfort har vi gennem flere år forhandlet det kendte og gennemprøvede linoleumsprodukt, Forbo Furniture Linoleum og vi har rigtig gode erfaringer med produktet. Forbo Furniture Linoleum kollektion

Forbo Furniture Linoleum er velegnet til at skabe spændende og funktionelle møbler med et flot, anderledes og slidstærkt design.

Det særlige linoleum til møbler er et fleksibelt materiale at arbejde med og er ideelt til overflader i boligen og på kontoret. Møbler og inventar beklædt med linoleum får et smukt og mat skær.

Forbo Furniture Linoleum består af to serier, der begge er lette at vedligeholde og har en ny forbedret overfladekvalitet, der begrænser pletter og ridser.

Desk Top
Består af 20 elegante, klassiske og moderne farver, som tilføjer ethvert møbel et særligt præg. Sortimentet omfatter udover en lys farve og antracit også stærke og mørke farver, som er inspireret af trænuancer og læder. Desuden er der tilført et antal nye, friske og flotte farver i det klassiske sortiment, med mere varme og naturlige nuancer, der anvendes til klassiske, moderne møbler.

Desk Top har filtpap bagside, som gør det muligt at lave flotte og skarpe kantløsninger.

Walton Crocodiles
Består af fire tonede designs med præg som krokodilleskind, der får lysets refleksioner til at danne flotte mønstre. De neutrale farver er inspireret af nuancerne i læder, og denne serie gør sig godt på vandrette, lodrette og buede flader fx butiksdiske.

Med Forbo Furniture Linoleum får du:
• et gennemprøvet, kendt og klassisk produkt
• en overflade, der er behagelig at røre ved
• et naturligt og miljøvenligt materiale
• et værn mod ridser og pletter
• en mat overflade
• et antistatisk materiale
• et materiale, hvor farverne ikke falmer

Forbo Furniture Linoleum er:
• fleksibelt at arbejde med
• let at montere på forskellige materialer
• egnet til både manuel og industriel montering

Furniture Linoleum fra Forbo fremstilles af råmaterialer fra træer og planter. Linolie, harpiks, træmel og farvepigmenter er hovedbestanddelene i linoleum. Linoleum er biologisk nedbrydeligt og skader ikke miljøet, hvis det senere bortskaffes. Så længe solen skinner, og regnen falder, sørger naturen for ingredienserne til linoleum.

Furniture Linoleum er opbygget af 3 lag: imprægneret filtpap eller jute, linoleumsgranulat og et lag lak. Linoleumsgranulatet består af oxideret linolie og harpiks tilsat træmel og farvepigmenter, der rulles ud på det imprægnerede filtpap eller jute ved hjælp af et kalandervalseværk. Efter tørring overfladebehandles materialet med en tværbunden, mat PU acryllak, der bevarer linoliens særlige udstråling og hindrer lysreflekser.

Furniture Linoleum kan ud over vandrette overflader og lodrette overflader også anvendes på buede flader. Furniture Linoleum kan let monteres på de mest almindelige materialer som MDF, spånplade og krydsfinér.

Bulletin Board
Bulletin Board er et linoleumsmateriale med en lang række anvendelsesmuligheder. Dets egenskaber gør det ideelt til opslagstavler og det giver en funktionel finish på egnet inventar.

Bulletin Board er fremstillet af fornybare råmaterialer. Kombinationen af oxideret linolie, harpiks, kork og pigmenter gør produktet fleksibelt og elastisk. Disse egenskaber giver produktet en enestående holdbarhed.

Bulletin Boards stærke, holdbare, elastiske egenskaber forebygger at materialet smuldrer eller bliver glat og det er hygiejnisk fordi det ikke tiltrækker støv.

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015

Send til en kollega

0.062