23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Score Bend Tester PCA

Bøjetester til kontrol af papemballage

Forbrugerne efterspørger i stadig højere grad friske produkter, og derfor er det vigtigt, at varerne kommer så hurtigt som muligt fra produktionen via forpakningen og ud i butikkerne.

Når man skal pakke sine varer hurtigt, effektivt og automatisk, er det vigtigt at have et indgående kendskab til, hvordan materialet opfører sig under forpakningen: Hvor megen kraft skal der til for at bøje emballagen på plads? Har emballagen tendens til at gå op? Hvor stiv er emballagen?

Derfor er Strenometer glade for at præsentere Score Bend Tester PCA fra Rycobel nv.

Score Bend Tester PCA er en fleksibel og alsidig bøjetester, der beregner den kraft, der er nødvendig for at bøje en falset emballage samt for at åbne og fastholde færdige foldeæsker. Kraften vises i gram på et letlæseligt display.

Testapparatet opsamler information, beregner komplette statistiske data og genererer en komplet testrapport. Ud fra rapporten kan man finde de optimale maskinindstillinger med hensyn til åbningskraft, bøjning og prægning af foldeæsker under såvel produktionen som påfyldningen.

En nøjagtig belastningstransducer muliggør sammen med måleelektronikken en præcis og reproducerbar måling. Overholder TAPPI RC-284, PL110.10

Som ekstra tilbehør fås et modul til bestemmelse af friktionsværdien.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047