23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opdateret på ”DS/EN 60204-1. Elektrisk udstyr på maskiner”

Maskinsikkerhed ApS holder konference om ”Elektrisk udstyr på maskiner” i midten af december.

Det er stadig standarden DS/EN 60204-1 der i mange tilfælde, er det regelsæt, der bør følges når man designer og udfører det elektriske materiel på maskiner og maskinanlæg. Følger man denne standard, antages det at man overholder maskindirektivets mindstekrav for de elektriske installationer på maskiner. Det er derfor en standard der er vigtig i mange sammenhænge.

På konferencen bliver de væsentligste dele af standarden gennemgået. Vi tager udgang i det gældende maskindirektiv og de relevante bestemmelser for el på maskiner og ser på hvordan disse krav kan opfyldes i praksis.

Konferencens indhold
Vi gennemgår de mest relevante dele af standarden DS/EN 60204-1 og kommer ind på hvordan man specificerer maskinstyretavler, nye krav til sikkerhedsrelaterede styresystemer og EMC krav. Vi ser også på kravene for eksisterende maskiner herunder maskiner fra før der var krav om CE mærkning.

Programmet er praktisk orienteret og henvender sig til alle, der udfører og projekterer elektriske installationer og til alle, der har ansvaret for eksisterende installationer. Der vil være rig lejlighed til at få besvaret spørgsmål under konferencen.

Konferencen holdes mandag d. 12. december 2011 i Horsens og tirsdag d. 13. december 2011 i Roskilde. Foredragsholder er Christian Hansen fra Maskinsikkerhed Aps.

Læs mere om konferencen, programmet og tilmelding på Maskinsikkerhed Aps hjemmeside.


Maskinsikkerhed ApS
Christian Hansen er seniorrådgiver hos Maskinsikkerhed ApS og ingeniør og installatør med stor erfaring fra industri og installation. Han arbejder til daglig med rådgivning og undervisning inden for sikkerhed på maskiner og anlæg. Christian Hansen er derudover formand for det danske standardiseringsudvalg S544, der b.la. har ansvaret for standarden DS/EN 60204-1.

Det rådgivende ingeniørfirma Maskinsikkerhed ApS er specialister inden for sikkerhed og maskiner og hjælper store og små virksomheder med maskinsikkerhed, CE-mærkning, projektering og installation af elektrisk udstyr samt rådgivning om risikovurdering. På kursussiden har Maskinsikkerhed ApS en bred vifte af kurser inden for maskinsikkerhed hvor virksomheder og deres medarbejdere blive opdaterede på de nyeste krav og regler.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Send til en kollega

0.046