23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmeforseglings- og varmeklæbningstester PARAM™ HTT-L1

Varmeforseglings- og varmeklæbningstest af laminerede film, belægningspapir og andre varmeforseglede emballagematerialer.

Mange varer pakkes og forsegles så godt som uberørt af menneskehånd, og derfor er det vigtigt, at man har styr på alle parametre: foliens egenskaber, fremføringshastigheder og ikke mindst temperatur, tid og lukketryk.

I forbindelse med varmeforsegling kan varierende smeltepunkt, varmestabilitet, fluiditet og materialetykkelse give forskellige varmeforseglingsegenskaber, der naturligvis udmønter sig i forskellige forseglingsteknikker. Imidlertid er det ikke nok at teste det færdige produkt, som forbrugeren oplever det; der der er også nogle praktiske aspekter i forbindelse med selve pakningen, der skal undersøges. Når varer såsom chips, mysli o.l. fyldes i en emballage, der på forhånd er forseglet i den ene ende, er det vigtigt, at den stadig varme forsegling ikke ødelæggges i forbindelse med påfyldningen. Det er ofte ikke praktisk muligt at transportere en forpakning, der er lukket i den ene ende, så langt væk, at den når at køle af inden fyldningen.

Varmeforseglings- og varmeklæbningstester PARAM™ HTT-L1 bruges til at teste brudstyrken på forseglingen, umiddelbart efter den er forseglet, og mens den stadig er varm (hot tack) på fleksible og halvstive emballagematerialer samt rørmaterialer. Den kan også anvendes til udrivnings-, forskydnings- og trækprøve på blandt andet klæbemidler, klisterbånd, lamineret folie, plastfolie, papir og andre fleksible materialer.

Varmeforseglings- og varmeklæbningstesteren måler den indledende vedhæftning direkte efter forseglingen. Det foregår ved, at emballagematerialet fastspændes mellem to klemmer, hvorefter en motor indfører det i svejsekæberne. Efter forseglingen trækkes klemmerne fra hinanden ved en konstant hastighed, og kraften registreres. Testen foregår ved et specificeret tidsinterval (tack tid), efter materialet er varmeforseglet, men før temperaturen falder til rumtemperatur. Testen skal naturligvis gerne følge den tid, der reelt går ved pakkemaskinen.

Varmeforseglings- og varmeklæbningstester PARAM™ HTT-L1 har én arbejdsstation og tester i overensstemmelse med blandt andet ASTM F2029 og ASTM F1921.

Nogle af apparatets mange gode egenskaber er:

• Kombinerer funktionerne til blandt andet varmeklæbning, varmeforsegling, peeling og trækprøve.
• Varmeforseglingstemperatur, tryk og tid kan nemt indstilles af brugeren.
• Digitalt P.I.D temperaturkontrolsystem, med stor nøjagtighed.
• Parallel varmeflade, jævn temperatur, god forseglingseffektivitet.
• Ekstrem nøjagtig trykstyring.
• Valgfrit vejecelleområde. Det er let at ændre og dermed nemt at udvide testomfanget.
• Et udvalg af letombyttelige prøveholdere i forskellige bredder.
• Mikrocomputerstyring, LED-display, professional software.
• RS232-port, nem tilslutning til computer.
• Elektronisk timing, valg mellem flere hastigheder.
• Automatisk nulstilling, fejlalarm, overbelastningssikring og slagbeskyttelse.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.063