23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bella Sky - Farver og glans, der gør indtryk - steni Effect

Farver bruges til mere end at sætte kulør på et projekt. På Bella Sky i Bella Center bruger arkitekten farver og glans til at signalere kvalitet, skabe forventninger – men også til at hjælpe gæsterne med at orientere sig.

På Bella Sky bliver gæsterne mødt af et imponerende og farverigt syn i hotellets elevatorlobby. To tårne på hver 23 etagers højde rejser sig nemlig fra gulvet. Elevatorlobbyen er i farven hvid. Det ene tårn med hovedindgang er i farven varm rød. Og det andet tårn er i den grønne nuance Racing Green. Farverne forekommer som vægoverflade i selve elevatoren. Og alle overflader er high gloss.

- Vi har valgt specialfarver, der er fremstillet til opgaven. Det var vigtigt af flere grunde. Dels skal farven passe til et farvetema, der bliver brugt til orientering. Og dels sender den et unikt signal, der gør rummet til noget helt særligt for Bella Sky. Det siger Ida Linea Danielsson fra arkitektfirmaet 3xNielsen, der står for interiøret på projektet Bella Sky, hvor valget af steni-pladerne er helt bevidst.

Klare signaler

Valget af steni handler om holdbarhed, æstetik og en stor grad af frihed. - Vi har store krav til slidstyrken, for når vi har valgt en overflade, vil vi også gerne have, at den bliver ved med at se pæn ud. Der er også store æstetiske krav, fordi rummet i lobbyen er en offentlig passage. Det er her i rummet at man transformeres fra at være på gennemrejse til at være egentlig gæst. Vi vil gerne bruge rummet aktivt til at skabe forventninger hos gæsten og forstærke indtrykket af stedets kvalitet og arkitektur, siger arkitekt Ida Linea Danielsson.

Allerede tidligt i projektet havde arkitekten besøg af konsulenter fra steni, der kunne vise et stort udvalg af farver og valgmuligheder. Det blev et godt udgangspunkt for det videre arbejde med projektet.


Læs mere om Steni på vores hjemmeside: www.steni.dk



Projekt: Bella Sky
Bygherre: Bella Center A/S
Arkitekt: 3xN
Adresse: Center boulevard 5, 2300 København S
Montører: Intern A/S, Hustømrerne A/S og BGB as
Anvendelse:
Lobbyer og elevatorstole.
steni effect T7 højglans i
3 forskellige farver

Læs nyeste nummer af steninyt
Tilmeld dig steni E-nyt

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019

Send til en kollega

0.062