23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAD-Q Industri Nyhedsbrev november 2011

Læs her om Autodesk Cloud, Inventor Launch Pad, alle de nye kursustiltag på og omkring Product Design Suiten og om CAD-Qs seminarer på Vault og iLogic.

Jeg vil gerne starte med at sige tak til alle deltagerne på vore 4 velbesøgte ERFA-møder. Responsen på udbyttet af deltagelsen er meget positiv og det styrker det gode samarbejde og alles netværk.
Dette nyhedsbrev byder på information om nye kursustitler, seminarer, plug ins fra Autodesk og meget mere.
Vi ser frem til en god fælles succes i resten af 2011 Leif Jessen Hansen


Back up
Kan din dokumentation reetableres?
Mange virksomheder har store mængder dokumentation, der danner grundlag for virksomhedens produktion og udvikling. Derfor opfordrer vi alle CAD-administratorer til jævnligt at efterse rutinerne og tjekke om back-up’en fungerer. Er du i tvivl om opsætningen af din back-up rutine er sund, så kontakt CAD-Q for et eftersyn og en dialog om muligheder.

Inventor
LaunchPad Technology Preview
I Autodesk Labs ligger denne technology preview som kan downloades til Product Design Suite. Applikationen er en god indgangsvinkel til at komme i gang med de nye programmer der ligger i Suiten.
Læs mere og download her

Når du er inde i Lab kan du også kaste et blik på Plug ins of the month kataloget, hvor du fx kan finde TransTips, der kan oversætte dine tooltips til dansk.

Autodesk Cloud
Alle subscription kunder har nu adgang til Autodesk Cloud, hvor du kan dele dine filer med kunder, leverandører og andre der skal kunne se, og hvis rettighederne er til det, redigere i din dokumentation. Du får 3GB lagerplads for hver licens, du har på subscription.
Se mere

Autodesk® Design Review mobile app
Kan nu gratis hentes til iPhone og iPad i iTunes eller via Autodesks hjemmeside.

Kurser
Nye titler
CAD-Q kursuscenter har oprettet 2 nye kurser til dig, der ønsker at bruge mulighederne for visualisering i Design Suites’ne. Autodesk ShowCase d. 12. december afholdes i Horsens og 3ds Max d.19-20. december i København.
Se alle kurserne her

eTraining
Vi har stor succes med vores eTraining kurser i Inventor og AutoCAD, som er designet til at give dig en solid forståelse og gennemgang af programmets funktioner vha. lyd, tekst, film og praktiske opgaver.

I en travl hverdag, må jeg sande at det er enormt praktisk for mig, at jeg kan øve lidt når det passer mig!!!! Jeg er tidligere ProE bruger og mit nuværende Inventor kendskab er derfor kun autodidakt snusen og afprøvning. Det er virkelig tilpasning til kundernes ønsker. Terkel Møller, Cotes A/S

Se her for yderligere information om eTraining eller kontakt Karina 7628 1403

CAD-Q er nu Autodesk Authorized Certification Center
Vi har nu mulighed for at tilbyde dig, som bruger eller arbejdsgiver mulighed for eksamination i blandt andet Autodesk Inventor. Eksaminationen består af en teorietisk og en praktisk test, der afholdes ved CAD-Q.
Med en bestået eksamen opnås titlen Certified Autodesk Professional, en titel som kan bruges i forbindelse med jobsøgning, på visitkort og andre steder, hvor det er relevant at synliggøre sine færdigheder i Inventor.
Kontakt CAD-Q for yderligere information om certificering

Seminarer og workshops
iLogic Workshop - Hvad gør Inventor iLogic så revolutionerende?
Tilmeld dig ilogic workshoppen d. 23.november og lær hvordan du ved hjælp af regelbaseret konstruktion kan skabe intelligente modeller uden tidskrævende programmering. Workshoppen henvender sig til erfarne Inventorbrugere.
Se mere og tilmeld

Vault Seminar
Er du ansvarlig for udveksling af teknisk dokumentation, og ønsker at få mere viden om mulighederne for genbrug af data uden ekstra indtastninger? Så indbyder CAD-Q til seminar, hvor vi gennemgår cost-effektive løsninger til udveksling af teknisk dokumentation, hvor nøgleordene er sikkerhed, tilgængelighed og fleksibilitet.
Mødet afholdes 30. nov. i Horsens.
Agenda og tilmelding

Autodesk University 2011
Har du ikke mulighed for at deltage ved årets Autodesk University i Las Vegas d. 29.11-1.12, kan du tilmelde dig virtuelle klasser og diskutere on-line med brugere fra hele verden. Der er åbent for tilmeldning til AU- medlemskab og listen over virtuelle klasser er offentliggjort. http://au.autodesk.com/?nd=auv2011_event

CADOGMUS
Hvorfor nøjes med AutoCAD LT – når du kan få Inventor LT !
Med Inventor LT, der indeholder både Inventor LT og AutoCAD LT kan du arbejde praktisk og økonomisk med velkendte AutoCAD LT, og samtidig have Inventor LTs modul til partmodellering i 3D. Genialt for AutoCAD LT brugere, der vil videre!
Se mere på www.cadogmus.dk Spar 10% på online ordre på ny/opgrade Inventor LT licens.

SpaceMus, nu også til Revit
Whatever you’re doing in Revit, it’s easier, faster, more comfortable and more enjoyable with a 3Dconnexion 3D mouse.
3dconnexion har været lydhør overfor Revitbrugernes ønsker, så alle modellerne understøtter nu Revit R2012. Vi har haft dem i test ved Kant Arkitekter A/S, hvor Jacob Andreassen, Arkitekt MAA udtaler, at det er et længe ventet værktøj, der letter hverdagen markant.
Se alle Spacemusene her

CADOGMUS har altid åbent på www.cadogmus.dk

Med venlig hilsen

CAD-Q Industri
www.cad-q.dk
7628 1415

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.05