23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISO/TS 16949 certificering opnået af RMIG

Som specialist inden for produktion og levering af perforeret metal har RMIG Nold opnået en ISO/TS16949 certificering hvilket godkender firmaets kvalitets- og ledelsesprocedurer for levering til bilindustrien som en ”Tier 1” virksomhed.

RMIG Nold, som blev grundlagt for mere end 100 år siden og har base i Hesse Tyskland, er en del af RMIG Gruppen, der er verdens største leverandør af perforering og som tilbyder et stort udvalg af perforerede mønstre, både som perforerede plader og i form af færdige produkter. Produkterne anvendes i en bred vifte til fx finmekanik samt til dekorative og funktionelle applikationer inden for en lang række af industrier og brancher.

RMIG Nold samarbejder allerede med flere større bilproducenter i Europa, USA og Fjernøsten, til hvem der fremstilles formpressede og perforerede komponenter og for-monterede applikationer som højtalere og gitre til ventilationssystemer, såvel som airbagskomponenter og andre perforerede dele.

ISO/TS 16949 certificeringen benyttes til at sikre at fremstilling og leverancer opfylder præcise specifikationer for design og udvikling, produktion, installation samt vedligeholdelse af produkter relateret til bilindustrien. Standarden fremmer anvendelsen af en procestilgang der sigter mod at forbedre effektiviteten og er designet til at opnå den højeste produktkvalitet, produktivitet samt forsat forbedring.

Thomas Köhler, Operational Manager hos RMIG Nolds, forklarer: “Vi har altid arbejdet med den højeste præcisionsstandard inden for alle aspekter af vores forretning. Den betydning vi lægger i implementeringen og forvaltningen af vores kvalitetsprocesser har været en vital del af vores vækst og med denne anerkendelse i form af en ISO/TS 16949 certificering, bekræftes overfor vores kunder, at vi er en verdensklasseleverandør til bilindustrien.”

RMIG har 15 kontorer i 13 lande og tilbyder præcisionsfremstillede perforerede løsninger. Se www.rmig.com for yderligere information om RMIG, produkter, markedsområder.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119

Send til en kollega

0.047