23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tre på stribe – nej: fire på rad

Hos Stark Materieludlejning er der netop trillet fire JCB minigravere ind i folden. Det giver fleksible muligheder for de mange kunder, der ikke mindst i krisetider vælger at leje maskiner ind.

Stark Materieludlejning, som har seks afdelinger i Storkøbenhavn med udlejning og egentlige butikker i Fredericia og Århus, har valgt side, når det gælder minigravere. Senest har den traditionsrige virksomhed investeret i fire nye JCB 8020 minigravere, og dermed fylder det engelske kvalitetsmærke en del i maskinparken. JCB eneimporteres til Danmark af Nicolaisen & Larsen A/S, som i flere har positioneret sig som den største private importør af JCB.
Tidligere var Stark Materieludlejning kender under navnet Kalk og Mørtelværkernes Udlejning, og som navnet antyder, er der tale om en virksomhed med historie. Når det gælder maskinvalget, ser firmaet nu mindst lige så meget på maskinernes moderne funktioner. JCB 8020 er således valgt blandt andet på grund af den lange undervogn, det lange dozerblad og den variable hydraulikpumpe. Til sammen giver maskinernes teknik en høj effektivitet samtidig med, at der hos JCB fokuseres på brugerkomfort og driftsøkonomi.
Stark Materieludlejning lejer ud til både bygmestre, entreprenører og private. Ikke mindst mange af de professionelle kunder lejer i stigende grad maskiner til deres anlægs- og byggeprojekter, fordi det giver fleksibilitet og smidighed ikke at binde knappe midler i maskiner. Ved at leje dem bliver de til variable omkostninger, som hurtigt kan tilpasses den mængde arbejde, der er – og den svinger som bekendt i disse noget usikre tider.
Fotoet viser Afdelingschef Gudmundur Ægisson fra Stark og Lars Houlind fra Nicolaisen & Larsen A/S der har solgt de nye JCB 8020 minigravere til Stark.

Yderligere oplysninger: Nicolaisen & Larsen A/S, Tlf. 70 12 10 14.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.063