23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Frit folie” krympetester PARAM™ RSY-R2

Til varmekrympetest af alle typer folie i væske under forskellige temperaturer i overensstemmelse med ASTM D 2732 og ISO11501

Strenometer er glade for at præsentere den sikre og pålidelige ”frit folie” krympetester fra Rycobel, PARAM™ RSY-R2. Apparatet er designet og fremstillet i henhold til GB/T 13519 og ASTM D2732 og anvendes til varmekrympetest af fritflydende folier i væsker under forskellige temperaturer.

PARAM™ RSY-R2 består af et væskeprøvekammer, hvori prøverne placeres, varmelegemer for forhåndsindstilling af testtemperaturen samt kontrolenheder til indstilling og overvågning af testparametrene.

Man kan teste i forskellige vandige væsker iht. diverse testmetoder samt i silikoneolie eller glycerin. Testen gennemføres ganske enkelt ved, at man tænder for strømmen, indstiller parametrene, forvarmer kammeret, placerer prøveemnerne i kammeret og starter testtiden. Når test tiden er forløbet, tages prøverne ud. Er parametrene de samme som ved foregående test, skal de ikke indstilles på ny.

Krympetester PARAM™ RSY-R2 måler 44 x 37 x 31 cm og vejer 24 kg. Man kan teste prøveemner op til 140 mm x 140 mm ved en temperatur på ca. 200º C.

Karakteristik:
• Aluminiumsprøvekammer der sikrer jævn og hurtig varme.
• PID temperaturkontrolsystem.
• LCD-display der viser parametrene.
• Auto-timing funktion der garanterer nøjagtige test.
• Speciel prøvehylde for nem betjening

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.049