23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tekstilbaseret ventilation til Guldfågeln Arena

I samarbejde med ACP Luftbehandlingsprodukter i Helsingborg har KE Fibertec leveret tekstilkanaler til den nye Guldfågeln Arena.

Guldfågeln Arena er fodboldklubben Kalmar FFs stadion. I forbindelse med en ombygning skulle der installeres et nyt ventilationssystem og KE Fibertec fik sammen med ACP Luftbehandlingsprodukter i Helsingborg lov til at løfte den del af entreprisen.

En 85 meter lang tekstilkanal går igennem restauranten, loungen og konferencerummet. Da Kalmar FFs team farve er rød, blev posen selvfølgelig leveret i rød, hvilket er muligt med tekstilkanaler.

Ventilationsposen er delt op i sektioner a 5 meter for at sikre en god og jævn luftfordeling. I hver sektion er dyserne placeret i forskellige positioner, hvilket bl.a. gør det muligt at puste varm luft mod vinduerne for at imødekomme den kolde luft derfra.

Den rådgivende ingeniør på projektet anbefalede tekstilkanaler på grund af produktets evne til at sikre en jævn og trækfri luftfordeling og muligheden for at kunden selv kunne vælge farve. Derudover var der begrænset med plads i loftshøjden og man vurderede, at det ville være nemmere at montere tekstilkanaler fremfor stålkanaler.


Læs hele casen og se billeder.

Læs mere om tekstilbaseret ventilation.

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038

Send til en kollega

0.078