23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød NTI CADcenter på bips konferencen 2011

NTI CADcenter deltager med hele tre indlæg på bips konferencen i dagene 26.-27. september på Nyborg Strand. Her er en kort præsentation af de tre indlæg, som alle afholdes den 27. september.

Fire i én løsning til bygherre og bygningsejere
Kom og oplev en løsning, der tager udgangspunkt i at samle håndteringen af flere problematikker for bygningsejere. Drift- og vedligeholdelsesdata: Mdoc Drift er en løsning baseret på det kendte dokumentstyringsværktøj Mdoc. Udlån af tegninger: Løsningen kan afvikles alene eller kobles sammen med Mdoc. Mdoc Bolig er en løsning, hvor man digitaliserer bygninger for at levere info om arealer. Fra byggeplads til projektmappe i én arbejdsgang: Applikationen- OptiByg - fra OptiPeople. Dokumentationen kan sendes direkte til Mdoc eller et Sharepoint-projektrum.

1-2-3-4-5D – hele vejen rundt med NTI CADcenter
NTI CADcenter har gennem de seneste år samarbejdet med kun¬derne omkring hele paletten – ikke blot traditionelle 3D CAD-løsninger. Hør om erfaringer med implementeringen af de mange redskaber og arbejdsmetoder på tegnestuerne, samt ikke mindst de gevinster, der er opnået. Som eksempel på en af de mange sager fortæller vi om projekt Haukeland udført af KHR Arkitekter, hvor Revit er brugt som centralt system til projektering. Vi fortæller om forløbet omkring Revit, og hvilke fordele det har givet mellem de andre parter i projektet. NTI CADcenter er til seancen repræsenteret af en række eksperter inden for fx Revit, MagiCAD, Sigma, Navisworks og Solibri. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne og få gratis råd om bl.a. BIM, IFC, IKT, ”Opbygning af Revit familier” i praksis og erfaringerne med projekter gennem de sidste par år.

NTItools – Hjælpeværktøjer til alle som bruger Revit og AutoCAD
NTItools er en applikation til optimering i brugen af Revit og AutoCAD, med danske standarder mv. indbygget. Anvender du Revit eller AutoCAD, finder du her en lang række værktøjer, som kan spare dig for rutinemæssige opgaver, samt sikre, at du altid har de rigtige symboler, typer og værktøjer lige ved hånden. NTItools udvikles kontinuerligt og der er derfor tale om et værktøj, der er up to date og løbende forbedres og udbygges. Som en del af pakken får du NTItools, hvor du får adgang til vigtige funktioner som standard Revit og AutoCAD ikke kan tilbyde.

Flere oplysninger på www.nti.dk og www.bips.dk

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Send til en kollega

0.095