23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi tilbyder nu to årlige temadage om Maskindirektivet og nært beslægtede emner

Målgruppen er maskinfabrikanternes specialister i maskinsikkerhed og CE-mærkning, og tilsvarende fra produktionsvirksomheder med egen maskinfremstilling.

Målgruppen er maskinfabrikanternes specialister i maskinsikkerhed og CE-mærkning, og tilsvarende fra produktionsvirksomheder med egen maskinfremstilling.

Vi har fået forslag fra flere om at lave en ”meget skarp” formidling af nyheder, der har relevans for de specialister, der har ansvar for at holde maskinfabrikanter fuldt opdateret.

Udviklingen på området går stærkt, dels ved at over 800 standarder skal opdateres lø-bende, dels kommer der nye fortolkninger og afgørelser, ligesom der krav fra andre direktiver mv., der også gælder for maskiners design.

Maskinsikkerhed ønsker selv at være så opdateret som muligt, så vi deltager i nogle af de væsentligste standardiseringsområder, vi er aktive i fortolkningsarbejdet og har lø-bende kontakter til myndigheder herhjemme og i udlandet.

Den viden vil gerne formidle til vores kontakter blandt maskinfabrikanter og større pro-duktionsvirksomheder; og ikke andre: For at vi kan holde en meget direkte formidling, skal vi sikre os at deltagerne har nogenlunde samme baggrund og samme mål med del-tagelsen.

Maskinsikkerhed har fortsat Boman´s erfagruppe, der er meget brugerstyret, ligesom vi planlægger et Maskinsikkerhedsforum i samarbejde med Dansk Standard, hvor der sig-tes mod en bredere målgruppe og et bredere emnevalg.

Yderligere oplysninger, herunder program mv. hos Hans Morten Henriksen på hmh@maskinsikkerhed.dk eller tlf.: 22 10 06 71

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Send til en kollega

0.031