23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobile murere

Alfix har netop lanceret et håndværker mobilsite, som er tilpasset smartphones, som eksempelvis iPhone og Android.

Som et supplement til virksomhedens hjemmeside imødekommer Alfix håndværkernes stigende behov for at være online uden for hjemmet eller arbejdspladsen. Omsætningen af smartphones er i kraftig vækst og har nærmest revolutioneret mobil og online-markedet det seneste års tid. Skærmstørrelserne gør telefonerne yderst velegnede til at benytte services på Internettet, læse og besvare mails osv. og derfor ser Alfix et stort potentiale i at tilbyde et skræddersyet mobilsite til murerne. Det eneste adgangskrav er en internetforbindelse på mobiltelefonen:

”Vi vil gerne servicere vores slutbrugere bedst muligt, og med det nye Alfix mobilsite tilbyder vi mureren og andre brugere et fleksibelt værktøj, som hurtigt og effektivt kan benyttes på fx byggepladsen og i tømmerhandlen” siger Anders Bertelsen Toft, marketingchef i Alfix og fortsætter:

”Murerne befinder sig jo oftest ude på byggepladsen, og her kan de nu ved hjælp af vores mobilsite få overskuelig og direkte adgang til vigtige værktøjer som produktinfo, sikkerhedsdatablade og forbrugsberegnere – informationer, som kun tidligere har været tilgængelige via den almindelige hjemmeside”.

Det nye site tilbyder desuden let adgang til Alfix nyheder, kontaktinfo og instruktionsvideoer til for eksempelvis flisemontering og vådrumssikring. Løsningen gør det muligt for mureren at have Alfix vejledning lige ved hånden døgnet rundt.

Med en smartphone kan murere og andre interesserede nu finde det nye Alfix site på samme adresse som den almindelige Alfix hjemmeside: www.alfix.dk.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815

Send til en kollega

0.047