23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwener rykker kraftigt igen med højt vækst efter finanskrisen

Løwener har haft en øget ordreindgang på ca. 30 % i forhold til sidste års periode. Et tydeligt signal om at firmaet har lagt finanskrisen bag sig og igen er på vej fremad.

Styrket industrisektion
Som led i en ny vækststrategi, sammenlagde Løwener sidste år deres 2 industriafdelinger til én slagkraftig enhed, under navnet; ”Industriteknik”. Denne strategi bærer nu frugt.

Løwener havde i flere år været opdelt i 3 divisioner, nemlig Maskinteknik, Procesteknik og Entreprenørmateriel. Som led i den fortsatte vækststrategi, sammenlagde man de 2 førstnævnte industridivisioner i én slagkraftig division med betegnelsen ”Industriteknik”. Sammenlægningen har givet markant bedre udnyttelse af synergier og øget samarbejde imellem afdelingerne og de enkelte produktteams, herunder også på indkøbs og serviceområdet, hvor man har opnået mange positive optimeringseffekter og en langt bedre udnyttelse af ressourcerne i dagligdagen.

De enkelte større forretningsområder omhandler således; Skære- og Svejseteknik, Maskin- og måleteknik, Specialteknik, Autoteknik, Overfladeteknik samt Procesteknik.

Løsninger til hele procesforløbet!
Med Løwener’s industriprogram kan man virkelig tale om en ”pakkeløsning”, hvor ydelser, produkter og løsninger er i harmoni med hinanden. Som chefen for Løwener, adm. direktør Niels Barfod Jakobsen udtaler det omkring produktsortimentets kunnen:
"Først skærer vi det over.., så svejser vi det sammen.., så glatvalser vi og honer.., så måler vi på det.., så finpudser vi og lakerer og til sidst.. ja, så automatiserer vi".
”Det er blot en del af mulighederne med Løwener’s industriløsninger, hvor vi forsøger at holde en klar linje i vort produktprogram igennem hele processen. Nogle kalder det pakkeløsninger andre totalløsninger, men klart er det, at kender man hele procesforløbet og kan levere en samlet løsning, så giver det ekstra sikkerhed, præcis ansvarsplacering for færdiggørelsen samt en enklere sags – og projektafvikling for kunden”, udtaler Niels Barfod Jakobsen.

Entreprenørsektionen igen i massiv vækst
Løwener’s entreprenørafdeling, tager i øjeblikket kvantespring, efter de sidste års dødvande, hvor investeringslysten har været yderst beskeden indenfor entreprenør-maskinområdet.

Opsvinget er nu for alvor i gang indenfor bygge- og anlægssiden og det smitter af på markedet for entreprenørmateriel, der igen er i høj vækst. Løwener leverer da også igen massevis af maskiner ud hver dag, herunder de velkendte mærker som Bomag vejtromler og vibrationsmateriel samt ikke mindst de orange Kubota minigravere, som ses på næsten enhver anhænger rundt om i landet. Også feje –og renovationsbiler til det private erhvervsliv og det offentlige, er på programmet. Førstnævnte et produktprogram som Løwener har leveret og serviceret i mere end 80 år og med en betragtelig markedsandel til følge.
Entreprenørsektionen har de sidste år udvidet kraftigt med asfaltmaskiner, herunder med Bomag’s asfaltudlæggere og asfaltfræsere, hvor markedet forventes at stige kraftigt i de kommende år, bl.a. pga. de planlagte udvidelser af motorvejene, nye broer og tunneller samt en forbedret infrastruktur.

Totalservice
Løwener har 2 veludstyrede servicecentre i henholdsvis Glostrup (øst) og Stilling v/Skanderborg (vest), hvor man kan få foretaget både store og små reparationer, hovedeftersyn, ombygninger, renoveringer, moderniseringer, justeringer og forebyggende service på en bred vifte af maskiner og udstyr. Foretrækkes servicen ude hos kunden, så er Løwener landsdækkende med veludstyrede servicebiler til opgaven.

Opsvinget fortsætter..
Løwener forventer fortsat stigende aktiviteter i 2’den halvår af 2011, som følge af det fortsatte gode klima i anlægs– og byggesektoren samt øget optimisme og fokus omkring optimering og automatisering af det danske industriapparat.

Fakta omkring V. Løwener
V. Løwener A/S er en privatejet dansk handels- og servicevirksomhed med salg og rådgivning af løsninger vedr. kapital- og forbrugsvarer.
Løwener koncernen foretog i maj 2004 et planlagt generationsskifte, hvor Niels Barfod Jakobsen, der med 20 års baggrund inden for industrien, overtog selskabet. Der har siden været gennemført flere positive tiltag, både organisations -og driftsmæssigt samt ikke mindst på PR området, hvor Løwener jo med sin historie helt tilbage til 1889, har haft masser at fortælle om.

Løwener..et firma med historie
Løweners historie går helt tilbage til 1889, hvor Valdemar Løwener startede firmaet i en lille kælder på Østerbro i København. Senere flyttede man til Vesterbrogade 9a, hvor Jyske Bank i dag har deres hovedkontor. Smedeland i Glostrup kom til i 1971, da pladsen blev for træng i Københavns centrum. Løwener har også engang solgt automobiler, brandbiler og kraner. Man har altid fuldt tidens trend, og det er det, der har udviklet Løwener til det man står for i dag. Meget ligger gemt i historien, med sjove og kendte mennesker, f.eks. var skuespilleren Poul Reichard i kontorlære hos Løwener i 30’verne. Løwener har i mange år sponsoreret hanløven i Kbh. Zoo, og det er derfor ikke en tilfældighed at Løven har præget Løwener og logoet i alle årene. Også internt bruges løven; Intranettet hedder f.eks. Løweburet, det interne blad hedder ligesom kundeavisen; Løweposten og entreprenørbladet udgives under navnet; Løwebrølet…Og så har man sin egen velocipede-galop,.. firmasang, skrevet af Carl Lumbye i 1890’erne.

I dag beskæftiger Løwener cirka 60 medarbejdere og har en omsætning på omkring 150 mio. kr.

For yderligere oplysninger, kontakt da V. Løwener på tlf. nr. 43 200 300, eller se www.loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.094