23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Følerstativ til lagtykkelsesmåling

Garanti for nøjagtige og gentagelige lagtykkelsesmålinger på små og komplekst formede emner.

Vil man være sikker på, at ens lagtykkelsesmålinger er 100 % pålidelige og gentagelige - også hvis man måler på små eller komplekst formede emner eller på emner med meget tynd belægning - er følerstativet fra Elcometer Ltd. det ideelle værktøj.

Følerstativet sikrer nemlig, at føleren altid er placeret i præcis samme position i forhold til prøveemnet, hvorved man opnår en stor nøjagtighed. Derudover reduceres risikoen for menneskelige fejl.

Udover at sikre præcise testresultater på prøveemner af forskellig udformning og størrelse har følerstativet den fordel, at det er kompatibelt med de fleste af Elcometers standardfølere. Fleksibiliteten øges desuden af, at man kan vælge, om man vil betjene stativet med finger- eller fodafbryder eller via trådudløser, og om man vil fastgøre prøveemnet til en drejelig V-klods eller en lille skruestik.

Følerstativet måler 175 x 100 x 12 mm og vejer 1,6 kg. Det leveres komplet med følerhoved, bundplade, bæresøjle, drejelig V-klods og sokkelskruer. Desuden fås et udvalg af emneholdere, nulplader og foliesæt til kalibrering af følere på testmaterialerne. Følerhovedet kan leveres som separat del uden bundplade eller bæresøjle for tilslutning til eksisterende udstyr.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.063