23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAD-Q Nyhedsbrev juni 2011

Læs her om iFeatures og gevindtabeller i Inventor, aktuelle CADkurser, efterårets erfamøder, Autodesk opgraderingskampagner og om de første 30 dage som CAD-Q industri.

CAD-Q Nyhedsbrev juni 2011
Velkommen til CAD-Q
Den første måned i CAD-Q er gået og for os har det været spændende, at blive en del af et stort fagligt netværk. En oplevelse, som de fleste af jer også har givet udtryk for med positive tilkendegivelser om de nye muligheder.

Vi mener det, når vi siger business as usual – vores holdning er fortsat, at din oplevelse som kunde ved CAD-Q skal baseres på god personlig service og sparring og at de muligheder, der er kommet skal udforskes i forhold til hver enkelt af jer, så vi sikrer, at du får den information og support, der passer præcis på din forretning.

Vi har stadig til gode, at møde vores 180 nye kolleger, men vi glæder os til den fremtidige sparring, som betyder at vi forhandler og supporterer ALLE Autodesk produkter til industri og byggeri i Danmark, Norge, Sverige og Finland samt, at vi er blevet nordens største forhandler af IC-Meridian.

På den baggrund må vi se de første 30 dage, som en del af CAD-Q koncernen, som en fortsættelse af en igangværende succes. Leif Jessen Hansen

CAD-Q Praktisk
Jura
Alle aktiviteter i det tidligere CDLIGHT A/S fortsætter uændret under navnet Cad Quality Jylland A/S, i daglig tale CAD-Q industri. CVR-nummer uændret.

Kontaktoplysninger
Alle medarbejdere får ny e-mail, men de gamle fortsætter et godt stykke ind i fremtiden. Alle telefon nr. fortsætter. Hjemmesiden sammenlægges og bliver til CAD-Q.dk i løbet at sommeren.

Nyt om Inventor & Vault
ifeatures og gevindtabel
Anders har lavet eksempler på ifeatures og gevindtabel, så du kan se, hvordan dit arbejde kan blive nemmere ved hjælp af små, men gennemtænkte optimeringer.
Se mere og download

Vault 2012, nu også til LT 2012
Nu kan du også integrere AutoCAD/Inventor LT i Vault Workgroup, Collaboration og Professional.
Læs mere

Opdatering til Inventor R2012
Vi har nu opdateret et par håndfulde Inventor installationer til R2012 med og uden Vault og erfaringen derfra er positiv. Skal din installation have en opdatering, så ring og lad os bruge ferieperioden til en gennemgang af jeres CAD installation. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes ang. opdatering

Kurser
Vores kalender er ved at blive opdateret, men vi afholder som vanligt basis, og videregående kurser i Vault og Inventor.
Inventor Routed System 5.- 6. juli
Inventor Basis 8.–10. august
Inventor 2012 Nyheder 15. august
Inventor Simulation 18.-19. august

Det sker’
Cad-Q Days 2011
Make a Difference 20 – 21 oktober I Stockholm.
CAD-Q afholder for syvende år I træk CAD-Q dage. I år er temaet ”Make a diffenrence” og med det vil vi sætte fokus på jer, som alle til hverdag gør en forskel – en forskel vi i fællesskab fortsat vil dyrke og udvikle.
Se mere om arrangementet på http://www.cad-q-event.com

ERFA for Inventorbrugere
Efterårets erfamøder er ved at tage form og vi glæder os til at gense jer til en lærerig debat og præsentation af lige det, der gør en forskel hos jer. Agendaen er ikke helt på plads endnu, så du kan få indflydelse ved tilmelding. Se datoer

BlueCielo
Den 8. september afholder vi nordisk brugergruppe møde for Meridian og Teamwork brugere. Nærmere info kommer.

Autodesk University 2011
Planlæg allerede nu din tur til Autodesk University i Las Vegas, hvor du med 4 dages intens gennemgang af produktnyheder, foredrag ved Autodesks eksperter og ikke mindst godt selskab af dygtige brugere fra hele verden vil få et fagligt boost, der i lang tid frem over vil smitte af på dit daglige arbejde.
Se mere om arrangementer her

Kampagner
Autodesk Suites Migration Promotion
Autodesk tilbyder eksisterende subscriptionkunder på enkelte produkter, at de kan skifte til de nye Suites uden beregning. Så har I fx en AutoCAD kan den opgraderes uden beregning til en Design Suite Standard, der blandt andet indeholder Autodesk ShowCase og Autodesk SketchBook Designer.
Se mere

Autodesk Get Current Promotion
Autodesk tilbyder nu kunder, der har en gyldig, men ældre licens, (dog max R14), op til 40% rabat ved opdatering til ny version!
Se mere

CADOGMUS
AutoCAD LT bundle med kursus
Ved køb af ny AutoCAD LT i juli giver vi e-training kurset AutoCAD Fundamental med i handlen.
Se mere her

E-Training
2012 materialet er lige på trapperne. Alle kursister der har eller køber et 2011 baseret kursus får opdateret når det releases.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436

Send til en kollega

0.047