23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WINSTA® MINI udvidet maksimalt

WAGO har udvidet sit program af WINSTA® MINI-installationsstikforbindelser med monteringsbeslag og mellemstik. De nye komponenter i serie 890 frigives i maj 2011.

De to nye produkter i MINI-serien er et supplement til de pladsbesparende og sikre WINSTA®-installationsstikforbindelser. Ved hjælp af de nye monteringsbeslag kan 2- til 5-polede stikforbindelser i MINI-serien fastgøres hurtigt og nemt. Den integrerede låsepal sikrer, at han- og hunstik forbindes og adskilles sikkert. Monteringsbeslagene har forskellige fastgørelsespunkter, som letter installationen på stedet betydeligt.

En anden nyhed i MINI-serien er de 3- og 5-polede mellemstik, hvormed armaturer kan forbindes med hinanden med minimal afstand. Forbindelsen etableres meget sikkert via snap in-stik direkte i armaturerne. Til det formål anvendes snap in-stik uden låsepaler, fordi disse ellers ville støde mod hinanden på grund af den lille afstand. Fejlinstallationer er udelukket takket være mellemstikkenes konstruktion og farvekodning. De 3-polede mellemstik er klassificeret med en mærkespænding på 250 V, de 5-polede varianter tilsvarende med en mærkespænding på 400 V.

WINSTA® er WAGO's installationsstikforbindelser specielt til bygningsinstallation. De særligt kompakte han- og hunstik samt kabler i MINI-serien er især velegnet til anvendelse på steder, hvor pladsen er trang. Med WINSTA®-stikprincippet opnår man både en mere sikker, hurtig og vedligeholdelsesfri elinstallation.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.047