23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brugervenlig friktionskoefficient-/ afskalningstester

Statisk og kinetisk måling af friktionskoefficient, forseglingsstyrke og afskalningsegenskaber

Strenometer er glade for at kunne præsentere den brugervenlige friktionskoefficient-/afskalnings-tester FP-2255 fra belgiske Rycobel nv.

FP-2255 kan konfigureres til at måle statisk og kinetisk friktionskoefficient, forseglingsstyrke og afskalningsegenskaber for plastfolie, papir, karton, klæbemidler, etiketter og emballagematerialer.
I afskalningstestformat kan man udføre 180° test, 90° test og vinkelafskalningstest for folie til folie, film til papir og papir til klæbende materialer. Systemet giver også mulighed for at teste til en specifik afstand eller en specifik tid, hvilket er en nyhed i forhold til tidligere modeller. Det er også muligt at forudindstille testmetoder iht. industristandarder samt specielle prøveindstillinger, og de forskellige indstillinger kan, når de først er oprettet, gemmes og passwordbeskyttes. Krydshovedet og den ombyttelige vejecelle er begge justerbare, så man nemt kan skifte de forskellige testopsætninger. Derudover har FP-2255 som standard valgfri ”auto retur”/”auto stop” i slutningen af en test.

FP-2255 har et brugervenligt, multifunktionelt tastatur som gør det nemt at navigere gennem de mange menupunkter. Menuen, der har fem standardsprog, er desuden designet på en ny måde, der betyder, at man får flere resultater med færre anslag. Den store skærm på frontpanelet måler hele 240 pixels x 64 pixels, hvilket gør det meget nemt for brugeren at aflæse testresultaterne.

FP-2255’s hukommelse har plads til 128 individuelle test af hvert format (hhv. friktionskoefficient, afskalning og trækstyrke). Hvis man anskaffer sig softwaren FP-DAS, vil man, via en RS232- eller USB-forbindelse, desuden kunne overføre rådata og testrapporter til en ekstern pc, hvor man øjeblikkeligt kan gennemse og analysere de overførte data.

FP-2255 har ekstra tilbehør til lavkapacitets trækstyrke- og forseglingsstyrketest (op til 10 kg), 90° afskalning, vinkelafskalning og delamineringstest samt en slædeløfteanordning i overensstemmelse med ISO 15359 og en opvarmet presseplade til test af forhøjede temperaturer op til 177° C.

Friktionskoefficient-/ afskalningstester FP-2255 måler 685,8 x 304,8 x 177,8 mm og vejer 20 kg netto. Prøveområdet er 225 x 350 mm, og vandringsafstanden er 0,3 – 38 cm. Testtiden er 0,1 til 99 sekunder – variabel for friktionskoefficient og afskalning. Det er muligt at vælge mellem kraftenhederne gram, kilo, ounces, pund og newton.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.065