23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor skandinavisk fællesstand

Strenometer ApS udstiller sammen med svenske kollegaer

På Scandinavian Coating 2011 udstiller danske Strenometer ApS sammen med svenske Cromocol Scandinavia AB og Karl Deutsch Nordiska AB på en stor fællesstand, hvor de viser kontrol- og testudstyr.

”Det er meget naturligt, at vi udstiller sammen med vores svenske venner,” siger direktør Mads Strenov, Strenometer ApS, og fortsætter: ”Vi sælger de samme gode produkter til samme type kunder - blot i hvert vores land. Derfor lå det lige for, at vi slog os sammen, når der nu er et fælles skandinavisk forum, hvor vi kan præsentere vores produkter. Det vil jo skabe mere liv på standen og giver os mulighed at demonstrere endnu mere spændende testudstyr, end hvis vi havde udstillet alene.”

Strenometer præsenterer sammen med Cromocol Scandinavia AB, der i Sverige er agent for både Atlas MTT og Erichsen GmbH & Co. KG, den nye UV-Test™ fra Atlas. Fra Elcometer Ltd. præsenterer Strenometer ApS sammen med Karl Deutsch Nordiska AB en ny berøringsfri lagtykkelsesmåler til pulver. ”Vi glæder os meget til at kunne præsentere den nye pulverlagtykkelsesmåler Elcometer 550,” siger Mads Strenov, ”og derudover er vi selvfølgelig glade for at få lejlighed til at fortsætte introduktionen af den nye Elcometer 456C. Den kendte og populære lagtykkelsesmåler Elcometer 456, er jo kommet i en helt ny og forbedret version med nye egenskaber, ny udformning og ikke mindst farveskærm. Mange af vores kunder har allerede sagt, at de glæder sig til at få den demonstreret, og vi på vores side glæder os til en masse interesserede besøgende på vores stand.”

Den skandinaviske fællesstand for kontrol- og testudstyr findes lige til venstre for indgangen og har nummer ”K”.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.078