23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farvemåling af øl

Farvestandarder og instrumenter til farvemåling af bl.a. øl, malt og karamel.

Der findes forskellige skalaer for farveintensiteten på øl, og inden for blandt andet bryggeribranchen spiller farvemåling en vigtigt rolle i forbindelse med den kvalitetskontrol, der skal sikre produktets ensartethed. Dette skyldes blandet andet, at netop farven er med til at afgøre produktets markedsværdi.

Produktets farve vurderes ofte ved hjælp af klassificeringsteknikker, hvor den sammenlignes med en repræsentativ serie af faste farvestandarder.

For mange produkttyper gælder det, at man inden for branchen i fællesskab er blevet enige om og har indført et karakteristisk sæt af standarder til farvekontrol og kommunikation af farvespecifikationer. Som resultat deraf er der indført et udvalg af traditionelle farveklasseskemaer, som også i dag anvendes i vid udstrækning.

Fra Lovibond® Tintometer® fås en lang række farvestandarder og instrumenter til farvemåling af bl.a. øl, malt og karamel.

Det er dine specifikke krav til farveskalaen, der afgør hvilket instrument, du bør vælge. Kontakt os for at få råd og vejledning til at vælge den korrekte farveskala og dermed det rigtige instrument til netop dine behov.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047